fbpx

Вийшло так, що я виходила заміж вже при надії. Тому відносини з майбутньою свекрухою не склалися з самого початку. Вона вважала, що я нав’язала себе її синові, одружила бідного на собі. Після прояви дитини ми просто втекли від неї, але вона не здавалась

Вийшло так, що я виходила заміж вже при надії. Тому відносини з майбутньою свекрухою не склалися з самого початку. Вона вважала, що я нав’язала себе її синові, одружила бідного на собі.

Після весілля ми прийшли жити в її квартиру. Моя свекруха вдова і має трикімнатні трикімнатні апартаменти в центрі. Жити з нею я одразу не хотіла, але на той момент грошей не було і це був єдиний вихід з положення. Мої родичі живуть в невеликому селищі, а там роботи немає.

Свекруха теж не була щаслива, що ми прийшли в її будинок. Але вона не хотіла псувати стосунки з сином, тому в його присутності мовчала. Висловлювала своє невдоволення вона мені, коли чоловік був на роботі. Їй не подобалося абсолютно все. Я не так готую, погано прибираю, шумно ходжу по квартирі і голосно дивлюся телевізор. Мені було страшно подумати, що буде коли з’явиться малюк.

Після появи сина жити зі свекрухою стало нестерпно. Дитина плакала, вона репетувала, загалом весело. Потім вона стала потихеньку накручувати чоловіка. Мовляв, я мало того що осіла в її домі, так ще й вирішила коріння пустити за допомогою дитини. Чоловікові це теж набридло і ми вирішили з’їхати на знімну квартиру.

Перший час після переїзду все було добре. Я нарешті заспокоїлася. Чоловік ходив на роботу, син підростав, панувала повна ідилія. Коли синові виповнився рік, свекруха вирішила нагадати про себе. Вона прийшла до нас в гості і сказала, що мені пора йти на роботу, так як її синочку важко одному все тягнути. Вона все вирішила, з дитиною буде сидіти вона і моя мати. Мені ідея не сподобалася. Син був ще не готовий до таких змін.

Я помітила, що якщо у моєї свекрухи з’являється ідея, вона зробить все, щоб було так як вона хоче. Тому через пів року я все ж вийшла на роботу. Спочатку свекруха допомагала з дитиною, після сказала, що у неї проблеми зі здоров’ям, довелося віддати сина в садок.

Кожні вихідні свекруха приходила до нас в гості. Починалося все з того, що вона робила обхід квартири, а після виявляла де у мене не прибрано, брудно, що не складено. Перший час я терпіла, потім почалися з’ясовування стосунків. Ми попросили її без попередження нас не відвідувати. Тому свекруха почала добивати нас за допомогою телефонних дзвінків.

Вона почала викликати у чоловіка почуття ревнощів. Мовляв, дивись як яскраво одягається твоя дружина, напевно для когось. Почала вигадувати мені залицяльників. Розповідала, що бачила, як мене з роботи проводжають і в автобусі я поруч з чоловіком сиділа, він точно мій коханець.

І я не витримала. Мені набридло, що мій чоловік не захищає мене. Він мовчки спостерігає, як його мати ображає мене і просто мовчить. Минулого тижня я подала на розлучення і виїхала до батьків. Нехай тепер живуть разом. Вона домоглася свого.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page