fbpx

Викрито схему розкрадання тисяч гектарів особливо цінних земель під Києвом

В Обухівському районі правоохоронці викрили злочинну схему з розкрадання тисяч гектарів особливо цінних земель сільськогосподарського призначення на суму 29 млн гривень. Про це повідомило управління Нацполіції Київської області в суботу, 9 вересня. Повідомляє Intermarium з посиланням на Кориспондент 

“З метою незаконної наживи і зосередження землі у володінні одного приватного підприємства, інженер-землевпорядник, зловживаючи своїми повноваженнями, підробила та погодила проект приватизації 5 тисяч гектарів земель”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також: В столиці правоохоронцями виявлено схрон з боєприпасами

Зазначається, що в результаті злoчинних дій посадової особи державі і фізичним особам завдано матеріальної шкоди на суму понад 29 млн гривень.

На цей час досудове слідство триває.

Раніше повідомлялося, що в Київській області депутат Гостомельської селищної ради вимагав мільйон гривень хабара за виділення 100 земельних ділянок під похoвання пoмерлих.

Нагадаємо, більшість українців проти відкриття ринку землі. Згідно з даними соціологічного опитування центру Соціальний моніторинг, лише 9,2% респондентів виступають за введення торгівлі невеликими земельними ділянками. Проти виступають близько 62% громадян.

You cannot copy content of this page