fbpx

Випробувала рецепт із інтернету! Дівчата, це фантастика. “Підморожена” картопля запечена в духовці. Отримала хрустку скоринку і ароматну розсипчасту в міру вологу м’якоть. Легко, просто, смачно, ароматно – геніально!

Випробувала рецепт із інтернету! Дівчата, це фантастика. “Підморожена” картопля запечена в духовці. Отримала хрустку скоринку і ароматну россипчасту в міру вологу м’якоть. Легко, просто, смачно, ароматно – геніально!

Легко, просто, смачно, ароматно – геніально! Спробуйте урізноманітнити своє меню таким гарніром. Кращої  вечері і не придумаєш. До речі, цей рецепт вас прекрасно виручить під час Великого посту.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • картопля
  • рослинна олія
  • сіль
  • спеції

Картоплю середньої величини промиваємо, чистимо і кладемо цілі бульби в підсолений окріп. Варимо всього лише п’ять хвилин.

Виймаємо картоплю з води, охолоджуємо. Для краси можна злегка надрізати її ножем уздовж і поперек. Відправляємо картоплю на годину в морозилку.

Потім дістаємо і перекладаємо в форму з налитою в неї олією, обмазуємо кожну картоплину олійкою з усіх боків.

Відправляємо картоплю в духовку, прогріту до 200 градусів, приблизно на 40 хвилин.

кілька разів заглядаємо в духовку і повертаємо картоплинки, аби вони рівномірно підсмажилися.

Готову картоплю посипаємо сіллю, чорним або червоним перцем, прованськими травами, товченим часником, свіжим кропом або зеленою цибулею.

Смачного!

Не бійтеся, що картопля стане солодкою. Так як вона була трохи проварена, крохмаль НЕ буде розпадатися і не додасть надмірну солодкість

Текст редаговано – intermarium.news

You cannot copy content of this page