fbpx

Вирішив поміняти в своєму житті все: Потап опублікував фото вaгiтнoї екс-дружини

Продюсер Олексій Потапенко, він же співак Потап, з приходом весни вирішив поміняти в своєму житті все і навіть більше.

Почав Потап з кольору волосся на бороді, яку спочатку перефарбував в яскраво-рожевий.

Після в фіолетовий.

А тепер в насичений жовтий колір.

Читайте також: НЕ ДОГОВОРЮВАЛА ВСІЄЇ ПРАВДИ: ХТO ПОКИНУВ ПРОЕКТ “ХОЛОСТЯК” ПІСЛЯ ПОДВІЙНОГО ПОБАЧЕННЯ (ФОТО)

При цьому Потап не зациклюється лише на собі, а й займається справами компанії, презентуючи проект з колишньою дружиною Іриною Горовою, яка в даний момент вaгiтна третьою дитиною:

«Внутрішня культура компанії – це і є філософія бізнесу! Сьогодні на Щотижневих, незвичайних зборах Mozgi Ent. Ми з @gorovaya_irina представили книгу, написану нашими співробітниками, ми просто запитали їх – опишіть базові цінності компанії Mozgi Ent. І зібрали їх відповіді, без купюр в одну єдину Mozgi Culture Book # mozgi # culture # book це і є наша Культура, а тепер у мене питання до всіх шанувальників ВіС, Мішель Андраде, Mozgi, ПТП – напишіть, які на вашу думку базові цінності Mozgi Entertainment? »

– писав Потап у своєму блозі.

Внутренняя культура компании – это и есть философия бизнеса ! Сегодня на Еженедельном ,необычном собрании Mozgi Ent. Мы с @gorovaya_irina представили книгу,написанную нашими сотрудниками, мы просто спросили их – опишите базовые ценности компании Mozgi Ent. И собрали их ответы,без купюр в одну единую Mozgi Culture Book #mozgi#culture#book это и есть наша Культура,а теперь у меня вопрос ко всем Фанам ВиС,Мишель Андраде,Mozgi,ПТП – напишите,какие по вашему мнению базовые ценности Mozgi Entertainment?

Допис, поширений Oleksii Potapenko (@realpotap)

Джерело.

You cannot copy content of this page