fbpx

Виробляли обладнання для оборонно-промислового комплексу рф. Прокуратура заарештувала 645 вагонів що належать родині ексміністра оборони України Павла Лєбедєва. Подробиці

Прокуратурою було заарештовано та передано в агентство з розшуку та менеджменту активів 645 вагонів, які належать родині ексміністра оборони України Павла Лєбедєва.

Відповідну інформацію повідомили в Офісі Генерального прокурора України.

Наразі слідчими встановлено, що на території України здійснюють свою діяльність ряд підприємств, кінцевим бенефіціарним власником яких є родина колишнього Міністра оборони України.

Нажаль, дані підприємства займаються поставками та реалізацією товарів на території РФ, і що особливо вражає, виробляють обладнання для оборонно-промислового комплексу рф.

Як повідомляють в Офісі Генерального прокурора України, також накладено арешт і на інше майно цієї фінансово-промислової групи підприємств та їх власників.

Крім усього вище зазначеного, також було заарештовано 30 земельних ділянок, 30 об‘єктів нерухомості, у тому числі 6 цілісних майнових комплексів та корпоративні права 22 суб‘єктів господарювання.

За даними Офісу Генерального прокурора України, наразі триває досудове розстрілювання.

15,06,2022

Головне фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page