fbpx

Виставила свою доньку із дітьми за двері і не шкодую. Справа в тому, що зять іншу має. а вона горда – до мене подалась, розлучатись надумала. Є ні! Не тієї ти мами дитина. І якщо я поясню чому, впевнена, що багато хто мене підтримає

Виставила свою доньку із дітьми за двері і не шкодую. Справа в тому, що зять іншу має. а вона горда – до мене подалась, розлучатись надумала. Є ні! Не тієї ти мами дитина. І якщо я поясню чому, впевнена, що багато хто мене підтримає.

Моя донька заміж вийшла студенткою за такого ж як і сама студента. Зять був тоненьким і ніби, як прозорим аж. ото тільки окуляри величезні і не давали за вітром полетіти. я їх обох годувала і на мої гроші вони й довчились, адже у зятя батьки у засвіти майже одразу і пішли.

Жили вони у мене перший час, а потім у столицю на заробітки подались. Складно їм було, особливо тоді, як зять власну справу відкрити надумав. не повірете – три рази прогорав, але на четвертий таки розкрутився.

Увесь цей час моя доньк фактично його й забезпечувала. Поки він своє діло налагоджував, вона на двох роботах гарувала і ще й підробіток в інтернеті брала – переклади. За її гроші і квартиру знімали і їсти купували і кредити сплачували. Через шість років зять лиш перші прибутки почав отримувати.

Але справа пішла і ої діти таки зажили. Якось швидко і квартиру придбали і дім. онуків мені одразу двох подарували – живи і радій.

Але ж ні…

Оце приїздить моя донька якраз перед Новим роком з дітьми обома:

— У чоловіка є інша я буду розлучатись.

Малі вже й роззуватись думали, але я їх за двері виставила. А доньці прямим текстом кажу, як є:

— Тобто, ти на блюдечку отій панянці своє щастя віддаєш? Як шкарпетки штопати і копійки рахувати, так ти не горда була, а як жити у достатку, так і боротись за своє щастя не потрібно, чи як? Він тобі сказав, що йде до неї? Ні! Вона тобі зателефонувала? так ото повертайся і борись, не заради себе, то заради дітей. А на мене не розраховуй. Ще й дякую потім скажеш.

Дивлюсь, в інтернеті донька виставила фото як вони усі разом новий рік сім’єю зустріли і святвечір і Різдво. Значить щось таки зрозуміла, але що там у них і як я не знаю. бо зі мною моя дитина не балакає поки.

Хай сердиться, згодом подякує. Хіба ж не так?

08,01,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page