fbpx

Витончені та елегантні: Кейт Міддлтон та Меган Маркл у стильних образах відвідали тенісну подію (фото)

Дружини британських принців Кейт Міддлтон та Меган Маркл разом відвідали тенісну подію – щорічний Вімблдонський турнір. Герцогині виглядали розкішно, обравши для заходу стильні образи, пише 24канал

Королівська сім’я продовжує демонструвати ідилію. Так, герцогиня Сассекська супроводжувала герцогиню Кембриджську під час відвідання Вімблдонського турніру.

Для спортивного заходу Меган Маркл обрала білі штани вільного крою та сорочку в смужку. Стильний образ вона доповнила капелюхом та елегантною зачіскою. Користувачі мережі відзначили, що герцогиня Сассекська обрала “лук” в стилі Ralph Lauren, який неймовірно пасував їй.

Водночас Кейт Міддлтон засвітилась на тенісній події в ніжній сукні від Jenny Packham. Стильна сумка та ідеальна укладка завершили образ дружини принца Вільяма. Герцогиня Кембриджська виглядала витончено та елегантно.

Читайте також: ПІСЛЯ П’ЯТИ СПІЛЬНО ПРОЖИТИХ РОКІВ ВІН ВТІК ПО-ЗРАДНИЦЬКИ, ЗАЛИШИВШИ ЛИШЕ СКУПУ ЗАПИСКУ

Ймовірно, герцогині поладили між собою, адже на знімках видно, що представниці королівської родини мило спілкуються та посміхаються. Яскравою появою Кейт та Меган привернули увагу всіх глядачів Вімблдонського турніру.

До такого “жіночого дня” приєдналась і дружина принца Чарльза – чарівна Камілла. Герцогиня в рожевій сукні задоволено обговорювала тенісний поєдинок з Меган Маркл.

#meghanmarkle and #katemiddleton arriving to Wimbledon 🎾

Публикация от Luxury fashion Fanatic (@opulentstylings)

Megan & Kate 💕 #duchessofsussex #duchessofcambridge

Публикация от Luxury fashion Fanatic (@opulentstylings)

Meghan Markle Wearing @ralphlauren to Wimbledon 2018 #meghanmarkle #duchessofsussex

Публикация от Luxury fashion Fanatic (@opulentstylings)

You cannot copy content of this page