fbpx

я багато знаю різних ситуацій, коли чоловік і гуляє акуратно, і дружину при цьому ставить вище за все це. Я можу змиритися з цими чоловічими якостями, але тільки в тому випадку, якщо він справжній чоловік. Таким я вважала і свого чоловіка, але він відкрився мені зовсім з незнайомою боку

Я заміжня двадцять вісім років. З чоловіком ми одружилися відразу після університету. Як і всі тоді, спочатку ми жили в гуртожитку, потім орендували квартиру і намагалися завжди жити самостійно. За ці двадцять років ми виростили трьох дітей, досягли достатку і, можна сказати, маємо жити розкошуючи.

Однак цей період спокійного розкошування виявився не такий довгий, як я думала. Нещодавно викрила чоловіка у систематичній невірності. Не потрібно говорити, що жінка завжди відчуває такі речі і відразу все розуміє! Коли довіряєш людині і всю себе присвячуєш сім’ї, то немає часу вишукувати якісь натяки або нестикування в його словах.

Зараз просто наші діти живуть окремо, своїм життям. Тому у мене з’явився вільний час, який могла присвячувати тільки своєму коханому чоловікові. І тільки тепер я помітила, що він приходить ввечері додому веселим і бадьорим, як з першого побачення. Загалом, мудрістю я не обділена, і змогла скласти двічі по два. Після недовгих спостережень я зрозуміла, що сім’ї у нас більше і немає. Вся його увага зосереджена на новенькій двадцятирічній секретарці. Впевнена в тому, що і попередніх дівчат він не обділяв увагою.

Після того, як він був спійманий на «гарячому», я відразу оголосила, що подаю на розлучення і на розділ майна. Нехай не думає, що я зовсім домашня і затуркана жіночка. Хоча, думаю, що саме так він і думає про мене останні кілька років. Але я навіть і припустити не могла, що почнеться після цього.

Гаразд, я можу зрозуміти ці пригоди на стороні. Дуже рідко можна зустріти чоловіка, який встоїть перед красивою молодою дівчиною. А враховуючи, що мій чоловік дуже багатий чоловік середніх років, то це взагалі мене не дивує. Знаєте, я багато знаю різних ситуацій, коли чоловік і гуляє акуратно, і дружину при цьому ставить вище за все це. Я можу змиритися з цими чоловічими якостями, але тільки в тому випадку, якщо він справжній чоловік. Таким я вважала і свого чоловіка.

Але після моєї подачі заяви, чоловік відкрився мені зовсім з незнайомою боку. Він вирішив позбавити мене всього, що мені належить по праву. Він хоче залишити мене на вулиці. Якби міг, то то й мій гардероб мені б не віддав.

Він сказав, що я не заслуговую ні копійки з наших спільних заощаджень, а про квартиру, щоб навіть не мріяла. За його словами я залишуся одна без гроша за душею.

У мене в голові не вкладається, що це мій, колись коханий чоловік, якому я подарувала трьох дітей і була завжди вірна і ніжна з ним. Невже за все те, що я йому подарувала і зробила в цьому житті, я не заслужила елементарної поваги до себе, як до жінки? Ну, нехай любов пройшла, всяке буває, але навіщо перетворюватися в боягузливого скнару, який поводиться, як малі діти в пісочниці! Невже я настільки помилилася в цій людині, що зараз мені навіть важко уявити, що я з ним прожила стільки років під одним дахом?!

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page