fbpx

Я була сама вдома, коли в двері подзвонили. Відкривши двері, побачила вaгітну жінку. Вона відразу ж з порога вона запитала, як будемо ділити чоловіка, і показала на свій живiт

Друга сім’я чоловіка

Заміжня я вже чотири роки, дітей у нас немає. Чоловік сказав, що поки потрібно пожити для себе. Але мені здається, що він просто не любить їх, а пізніше виявилося, що і мене теж.

На 8 Березня я його чекала з роботи, накрила стіл. На подарунок не розраховувала (він ніколи їх мені не дарував), але може хоча б квіти купить?

Але те, що він не прийде додому, навіть уявити не могла. Всю ніч я дзвонила йому, але телефон був відключений. До ранку я не спала, плакала, думала, що з ним, що щось трапилося, і вже зібралася йти в пoліцію.

Але вранці він прийшов додому напідпитку і відразу ж ліг спати. Мені було дуже прикро, але рада була, що він живий і з ним все в порядку.

Читайте також: – Ні, дорогенька, це не моя дuтuна. Це твого. Ігор розізлився. Шаpпнув Віру з дивану. Поставив перед собою і мовив: – Мама все влаштує. Це не моя дuтuна

Пізніше, на моє запитання, де він був, сказав, що святкували на роботі. Я не повірила, але нічого не сказала. Сперечатися було марно.

Після цього дня пройшло кілька місяців. Я була сама вдома, коли в двері подзвонили. Відкривши двері, побачила вaгітну жінку. Вона відразу ж з порога запитала, як будемо ділити чоловіка, і показала на свій живiт.

Трохи оговтавшись від несподіванки, я сказала, що мені ділити нічого, і вона може його забирати. Поки чоловік прийшов з роботи, я вже зібрала його речі. Цього він не очікував.

Почав просити вибачення, казав, що там у нього все несерйозно і, що любить він тільки мене. І що якщо я його пробачу, то все у нас буде не так, як раніше. А мені здається, що він просто любить тільки себе і боїться відповідальності. Адже там у нього буде дитина, а він звик, що завжди вся увага тільки йому.

Пробачити я його не змогла.

Живу поки одна. Своїй суперниці я не заздрю ​​і не бажаю зла. Може все це і на краще, а то я б сама ніколи не зважилася розлучитися з чоловіком і так би і прожила все життя. А так у мене є надія на те, що у мене буде нормальна сім’я.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page