fbpx

“Я дуже рада, що наші хлопці скоро звільнять Львів від фaшистів, і я зможу поїхати лікуватись у Трускавці”: прихильниці кремля мріють підлікуватися в Україні

Представники руху людей похилого віку «Загони путіна» записали серію роликів на підтримку військової агресії росії проти України та російського диктатора путіна.

Ярі прихильниці кремля закликали президента України Володимира Зеленського піти у відставку, ба більше, вони навіть висловили недовіру главі США Джо Байдену.

Активістки «Загонів путіна» заявили, що відчувають гордість, дивлячись на «ввічливі дії» російських військових в Україні, оскільки «наші хлопці нікого не ображають, навіть паркани цілими залишають».

Я дуже рада, що наші хлопці скоро звільнять Львів від фaшистів, і я зможу поїхати лікуватись у Трускавці. Я вже там була, мені дуже там подобається і бажано, щоб я поїхала, — заявила одна з любительок путіна.

Інша представниця руху зізналася, що «бачила по телевізору, як гуманно наші солдати поставилися до полонених українців, дали їм пайки, водички».

А поки прихвостні президента рф мріють про Трускавець, наші доблесні ЗСУ тисячами відправляють окупантів на росію з вітальним підписом “200”.

Фото: скрін з відео.

06/29/2022

You cannot copy content of this page