fbpx

“Я хочу їм відповісти, що вибрала бік світла”: Світлана Лобода розповіла, як змінились її погляди на життя після 24 лютого, та чому вона обрала підтримувати Україну

У нещодавньому своєму інтерв’ю російській ведучій Катерині Гордєєвій Світлана Лобода розповіла, як змінились її погляди на життя після 24 лютого.

Так за словами Світлани Лободи вона багато про що щиро шкодує.

Цитуємо:

“Я дуже помилялася. Я дуже винна, що була байдужою, не цікавилася тим, що відбувається в моїй країні. Зараз я бачу, що все дуже однозначно. Є війна, я її розумію, відчула її на собі та своїх рідних. Тепер моя позиція не може бути іншою, вона однозначно на боці моєї родини, моєї батьківщини, моєї команди, людей яких я люблю і за яких переживаю”.

Також, Світлана розповіла і про реакцію своїх шанувальників в рф на те, що вона вирішила більшек не виступати там:

“Багато моїх шанувальників з Росії кажуть: “Ви нас покинули, залишили”. Я українка, я дуже люблю свою країну. Для мене сім’я – найважливіше, що є в житті. Я жертвую своєю кар’єрою. Я могла спокійно продовжувати жити в Москві, мене ж ніхто не пхaв у спину, не говорив виходити з гаслами. Я відразу зрозуміла, з перших днів війни, що буду на боці своєї країни, допомагатиму. Я розуміла, що це мій обов’язок. Як можна бути страусом, ховати голову в пісок, залишатися в Росії і вдавати, що нічого відбувається? Співати і посміхатися, коли у твоїй країні таке горе”.

Після 24 лютого низка українських артистів, включаючи Регіну Тодоренко, продовжують жити в Росії та мовчати про війну. Лобода розповіла чому вирішила так не робити.

“Ми всі повинні розуміти, що все закінчиться рано чи пізно. І у нас є діти. Ми з часом почуємо питання від них: “Мамо, а що ти робила, коли Росія напала на Україну?” Я хочу їм відповісти, що вибрала бік світла, що обрала свою країну, допомагала їй. І я хочу, щоб мені не було соромно перед ними.

Так, я втратила дуже багато. Так, я була артистом №1 у Росії і я не применшую значущість того кар’єрного шляху та успіху, який Росія мені дала. Але я не можу мати угоду зі своєю совістю, хочу залишитися людиною”.

07,09,2022

Головне фото – інстаграм співачки.

You cannot copy content of this page