fbpx

“Я на власні очі все бачила і пам’ятаю, але знаходжуся у іншій реальності”: Мати маленького янголяточка Лізи, розчулила Мережу емоційним зверненням

Ірина Дмитрієва, чотирирічна донька якої 14 липня назавжди стала янголятком внаслідок прильоту російської рaкети по центру міста, нещодавно оприлюднила новий допис в одній із соціальних мереж.

Ірина подякувала усім за підтримку й зізналася, що досі не вірить у те, що немає її дитини.

Відповідний допис жінка розмістила у своєму Facebook прикріпивши фото Лізочки.

Цитуємо:

«Я не вірю. Майже місяць минув… Мені здається, що Ліза чекає на мене вдома… Я на власні очі все бачила і пам’ятаю, але знаходжуся у іншій реальності. Не вірю… І не хочу жити у новій жaхливій реальності. Моя любов, моя кохана дівчинка, ти була такою життєрадісною і навчила мене любити безумовно не зважаючи ні на що!

Нажаль, так мало часу я була твоєю мамою, так мало… Ми обов’язково з тобою зустрінемося. Моє серце навіки з тобою, моя душа плаче.».

Також, Ірина Дмитрієва висловила подяку за підтримку рідним, близьким, друзям, знайомим та незнайомим людям, усьому світу:

«Я не знаю чому мене залишили на цій землі жити, я не розумію навіщо. Потрібен тільки час. Але поки я не хочу вірити, наче стрaшний довгий сон».

09.08.2022

Головна картинка – facebook.com.

You cannot copy content of this page