fbpx

“Я не буду виправдовуватися”: Ольга сумська розповіла, чому її донька не їде з рф, та мовчить про те, що відбувається

Як відомо, дочка української актриси Ольги Сумської Антоніна Паперна досі проживає в рф. З уст дньки знаменитої актриси не пролунало жодного висловлювання щодо війни на її батьківщині.

Як розповідає Ольга Сумська, там її донька живе зі своїм чоловіком і знає про всі жaхи війни, але висловлюватися боїться.

Мова про доньку актриси зайшла під час інтерв’ю Ольги Сумської Славі Дьоміну.

Цитуємо:

“Я спілкуюся з дочкою кожен день. Ми спілкуємося, я їй розповідаю, вона дивиться Telegram-канали. Ті українці, які знаходяться там, вони в курсі тих стрaшних подій, які тут відбуваються. Вони всі в розпачі. Ті люди, які не можуть висловитися, вони знаходяться в режимі жaхливого тeрoру. Я не буду виправдовуватися, тому що я не маю права виправдовувати перед українцями свою дочку”.

“Перед матерями, які втратили своїх дітей, своїх чоловіків, своїх близьких, свої будинки і міста. Я не буду цього робити. Але та тотальна залежність, яка сьогодні є в Росії, – крок вліво, крок вправо і все”.

Також Ольга Сумська розповіла і про подругу, яка втратила роботу, адже виступила проти політики кремля:

“Я спілкуюся зі своєю близькою подругою, це дуже відома людина там, композитор. Вона відмовилася від будь-яких робіт. Вона безробітна, тому що не підтримала політику своїх колег, що виходять з буквою “Z” на кожні фестивалі і на всі програми. Це люди, які за великі гроші не хочуть нічого бачити та чути. Уявляєте ступінь цинізму, коли люди за гроші, знаючи, що тут відбувається, підтримують цей режим”.

06,08,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

You cannot copy content of this page