X

Я не та людина, що буде на кожному розі розповідати про свою сім’ю і скаржитися. Але до цього скоро дійде. Моя невістка так себе поводить, що я в порівнянні з нею просто ангел. Хоча за мною теж по молодості було кілька грішків. Але вони, в порівнянні з «подвигами» дружини мого сина – квіточки

Я не та людина, що буде на кожному розі розповідати про свою сім’ю і скаржитися. Але до цього скоро дійде. Моя невістка так себе поводить, що я в порівнянні з нею просто ангел. Хоча за мною теж по молодості було кілька грішків. Але вони, в порівнянні з «подвигами» дружини мого сина – квіточки.

Мій син одружився кілька років тому, а через дев’ять місяців у них з дочка. Під час виношування донечки невістка була дуже вередливою і ганяла свого чоловіка туди-сюди по магазинах. То їй кавуна захочеться о 12 годині ночі, то заморських креветок. Мій син, звичайно ж, намагався виконати всі її бажання і ніколи не відмовляв їй. Ми думали, що після появи малюка її капризи пройдуть, і вона зміниться. Але не тут-то було.

Як дружина дитина на світ з’явилась, вона буквально 2 місяці поняньчила малечу і все. А потім заявила, що дуже втомилася від такого життя пелюшок і сорочечок, і що хоче відпочити. Сина я виховала розуміючим і чуйним, тому він зі співчуття до неї попросив мене посидіти з онукою кілька днів, щоб невістка змогла відпочити. Відмовити я не змогла, тим більше онучку свою я дуже люблю.

Коли я сиділа з малятком, моя невістка розслаблялася в салонах і по півдня сиділа в перукарні. Більш того, коли вона приходила додому, то побутовими справами теж не займалася, а просто лягала спати. В результаті відпустка її розтягнулася на цілий тиждень. Вона взяла за звичку спати до 11 годин дня, ходити на масаж, а по дому взагалі нічим мені не допомагала. Все повісила на мене.

Син весь цей час догоджав нам двом, щоб нікого не образити. Хоча я його трохи не розумію, невже йому потрібна така дружина, яка цілими днями десь ходить і забула про свою доньку. Я у нього якось не питала, вона була такою і до весілля? Чи ні. Однак я більше схиляюся до варіанту, що він її в побуті до шлюбу просто не бачив. А тепер у них сім’я і дитина, і розлучення – не вирішення цієї ситуації. Іноді ось дивлюся на мого сина, бачу, що йому прикро, але він чомусь мовчить і нічого не говорить своїй дружині. А чому, я не знаю.

Я ось вже замислююся, як коректно поставити невістку на місце, щоб мій син на мене не образився. Адже це його вибір, а я виходить, його не підтримую. І якщо раптом заведу розмову з дівчиною, це ж до добра не доведе. У неї дуже запальний характер. Підкажіть, що мені зробити в даній ситуації?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

K Anna:
Related Post