fbpx

Я ніколи не була сентиментальною і завжди діяла у власних інтересах, хоча самолюбкою себе назвати навряд чи зможу. У моєму особистому житті завжди присутній третій

Якщо бракувало мені стільки любові, скільки я хочу – я йшла до іншого. Адже люди не ідеальні, і одна людина не може бути хорошою у всьому, тому мені доводиться компенсувати такими зустрічами. Назвати їх невірністю в класичному розумінні не можна, як мені здається. Адже я як і раніше люблю свого чоловіка і дітей, не обманюю і не відбираю його майно. Просто доповнюю всі свої людські бажання.

Звісно, мої чоловіки ніколи не знали про інших і розповідати їм про це я не прагнула. Однак все колись стає явним і закінчується. І я відчуваю, що зараз саме такий момент. Адже мої діти виросли, і я точно знаю, що вони не зрозуміють мій світогляд, якщо дізнаються про моє друге життя. Тримати все від них в таємниці з віком стає тільки важче, адже вони розумнішають.

Спробувати з ними домовитися теж не здається мені гарною ідей, адже це не зовсім правильно обманювати свого чоловіка всією сім’єю. Та й вони навряд чи стануть робити це під будь-яким приводом. Єдина людина, яка мене по-справжньому розуміла, була моя мама. Тільки їй я могла розкрити свої секрети, проте відтоді як її не стало розмовляти мені просто нема з ким.

І якщо говорити про майбутнє, то я щиро не знаю, як буду виправдовуватися, якщо вони спробують все зруйнувати. Можна придумати багато, проте чи повірять в це і чи буде це слухати мій чоловік? Мені б дійсно не хотілося б втрачати люблячу мене людини в моєму віці. Все-таки я вже ніколи не зможу по-справжньому полюбити когось, так само як і він іншу.

Мої подруги завжди говорили мені все приблизно те ж. Вони стверджували, що вічно підтримувати такий спосіб життя не вийде, а їм не вірила до останнього і говорила, що все буде добре. У підсумку життя показало хто з нас мав рацію, а хто ні. І хоча я попросила їх не давати мені більше порад щодо того, як мені жити, чомусь мені здається, що це не так вже й погано. Можливо, мені варто знову до них прислухатися і вже після заново формувати все те, що мене оточує. Це звучить наївно, але не можу ж я просто взяти і все закінчити, кинувши чоловіка і зруйнувавши стосунки з дітьми. Все-таки я їх люблю.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page