fbpx

Я обирав між втомленою дружиною і розкішною працівницею нашого офісу! І я зробив правильний вибір

Я закохався в прекрасну дівчину, найкрасивішу на світі.

Ми одружилися і незабаром стали батьками. Все було добре, але я почав мало уваги приділяти дружині, вона була завжди втомленою.

Я вирішив завести коxанку, яка зaдoвoльнить всі мої примхи, але таку важко знайти. І ось сталося диво – на роботу до нас прийшла розкішна жiнка, вся доглянута, стильна красуня. Я почав залицятися до неї, на побaчення кликав, гуляли іноді.

Таким чином, гарненько зблизилися, і вона пообіцяла, що у нас все буде зaвтра ввeчері.

О так! Я відчув себе всемогутнім, непереможним, адже перша красуня буде моєю.

Дуже щасливий я поїхав додому. Вдома мене чекала моя дружина, зовсім втомлена, ледве дійшла, щоб двері мені відчинити. Вона подивилася на мене, і мені здалося, що я побачив сльози в її очах.

Здалося!

Вона лягла спати, коли я пішов побачити діточок і поїсти що-небудь. Потім я пішов в cпальню. Дружина cпала, а поруч лежав наш сімейний фотоальбом. Вирішив перегорнути, тому що спати взагалі не хотілося, при усвідомленні того, що завтра мій переможний день.

Ось перші наші знімки. Моя дружина виглядає такою прекрасною, такою веселою. Щоденна рутина щось в мені зруйнувала, мабуть, і я не розумів, що не ціную свою дружину так, як раніше.

Я раптом зрозумів, що не приділяв достатньої уваги моїй дружині, не допомагав їй достатньо, не дарував подарунки, як раніше, не дарував букети.

Я винен!

Але я можу встигнути виправитися. Була 4 ранку, я подзвонив мамі і попросив завтра забрати дітей до себе на ніч, зганяв за красивим букетом – мені пощастило – неподалік був магазин, який працював 24 години на добу…

Дружина здивовано дивилася на мене, а коли побачила букет, не могла в це повірити, виглядала неймовірно щасливою!

Незабаром я повернув наші колишні почуття: ми стали ближчими, ходили на побaчення, помолодшали і знову любили один одного, як раніше.

Ви не повірите – вона розцвіла! Почала любити мене ще більше, робила все, щоб я почувався добре.

А “коxанці” я відмовив!

Що я хочу цим сказати?

Ваша жінка – ваше відображення! Будете любити і піклуватися про неї, як про королеву – вона буде для вас королевою! Щастя можете дарувати ви самі, а отримувати будете вдвічі більше!

За матеріалами.

03/09/2019

You cannot copy content of this page