fbpx

Я одружився з розлученою жінкою в якої вже є дитина. А зарплата у мене 250 доларів

Я одружився з розлученою жінкою в якої вже є дитина. Уже минув рік, смішно виглядають її нескінченні спроби прищепити мені почуття відповідальності.

«Приділи увагу синові», «уроки з ним пороби», «сходи куди-небудь» – і це я чую регулярно. На цьому ґрунті у нас сварки, бачте, її не влаштовує моя відповідь «у дитини є біобатько».

Я готовий відвезти його до батька в будь-яку хвилину, тільки без виносу мозку і з’ясування відносин.

Хлопчику – 9 років, і той теж вирішив брати участь у маминих махінаціях. Перший час ліз до мене з розпитуваннями і проханнями пограти. Чому перший час? Так, тому що я швидко пояснив йому, що з такими дурними питаннями він швидко опиниться в дитячому будинку. І залишили цей «секрет» між собою, без участі мами.

Є інтернет, книги і потрібно тільки взяти і відкрити. Не обов’язково діставати чужих дядь своїми розпитуваннями. Але крім почуття відповідальності мене ще намагалися звинуватити. Мовляв, я мало вкладаю в сім’ю.

На дитину в середньому витрачається 4 тисячі гривень на місяць. А зарплата у мене 6500 гривень, з яких 2 тисячі я все-таки віддаю на «сім’ю», а решта 4500 тисяч чесно витрачаю на себе.

Це не до мене претензії. Я не кидав нікого з дитиною, та й не збираюся зараз брати за неї відповідальність. З усіма питання відправляю дружину до колишнього чоловіка. Чоловік не повинен тягнути на своєму горбі всю сім’ю, якщо по факту вона йому не сім’я.

Читайте також: Рідні відвернулися від мене, бо я не дозволила сестрі пожити у моїй, щойно придбаній, квартирі

Коли одружуєшся на жінці з дитиною від колишнього чоловіка, то потрібно грамотно вибудовувати кордони і правила. А то так і провалитеся в яму боргів, претензій і невдоволень.

Після всіх сварок моя мене зрозуміла і прийняла. Тому я любимо, обласканий і нагодований і не роблю більше своїх можливостей.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page