fbpx

“Я побачив комбінезон синього кольору”: поліцейський розповів, як вдалось врятувати немовля, яке п’яна матір жбурнула в річку

9-ти місячне немовля врятували з крижаної води в Миколаєві. Нині дитина перебуває в реaнімaції.

З високого мосту в річку Інгул маля викинула нетвереза мати, йдеться у сюжеті “ТСН“.

Поліцію викликали очевидці. Патрульні разом із рятувальниками човнової станції знайшли хлопчика, якого вже віднесло течією. Він був у стані клiнiчної смeртi.

Інгульський міст. Звідси до води щонайменше 20 метрів. Це висота багатоповерхівки. Патрульний розповідає, що якраз був поблизу, як по спецлінії почув – жінка жбурнула у воду немовля. У темряві він кинувся шукати дитину униз по течії.

“Я побачив комбінезон синього кольору, і видно було, що це дитина”, – розповідає інспектор патрульної поліції Андрій Білоус.

Рахунок ішов на хвилини. Андрій миттю кинувся у воду. В цей час під міст зайшов рятувальний катер – він міг швидше дістатися немовляти. Патрульний дає сигнал.

“Я почав кричати “дитина у воді”, підсвітив їм те місце”, – каже поліцейський.

“Миттєво – ми швидко підскочили. Тiлo пливло обличчям догори горілиць, підібрали і відразу тут же на березі віддали працівникові поліції. Єдине, що я встиг – комбінезон зірвати, тому що він холодний був”, – розповідає матрос-рятувальник Сергій Ковтунов.

Комбінезон так і залишився на набережній, де дитину витягли із води. Саме цей комбінезон врятував немовля. Він роздувся і тримав хлопчика на плаву.

Читайте також: “Середа принесе в Україну похолодання”: прогноз погоди на 28 березня

You cannot copy content of this page