fbpx

Я потрапила в делікатну ситуацію: «подруга» дізналася один секрет про мене і хоче розповісти моєму чоловікові. Як її зупинити?

Якщо чесно, не знаю навіть з чого почати. Я потрапила в одну досить непросту ситуацію, і не знаю, як з неї виплутатися! Справа в тому, що недавно я завела невелику “історійку” поза шлюбом. Знаю, що багато хто мене осудить, але мені і справді потрібна порада! Я давно заміжня, і у мене прекрасна сім’я. Але якось зустріла на своєму життєвому шляху неймовірно крутого чоловіка, і не змогла встояти. Це було як уві сні! Я давно вже не відчувала подібного! Загалом, у нас зав’язався стосунки. Я нічого не могла вдіяти з собою! Мене просто тягнуло до нього! Знаю, що так чинити непорядно і негарно, по відношенню до чоловіка, але я не могла зупинитися!

І ось, через кілька місяців, про все дізналася моя подруга. Знаєте, коли це сталося, я думала, що вона стане на мій бік. Адже ми дружимо багато років, і завжди ділилися всім! Вона була близькою людиною для мене. Я вважала її своєю сестрою! Але, незважаючи на все це, вона вчинила зовсім несподівано. Почала дорікати мені і картати! Не знаю, чому вона так діяла! Я такого не очікувала! Подруга почала говорити мені про те, що я поводжусь некрасиво, що так робити не можна і так далі. Дорікала мені і шкодувала чоловіка. Мовляв, як ти могла так вчинити, навіщо робиш йому боляче і так далі. Я і сама все це знаю, але чому її так хвилює це? Чому моя подруга вирішила повчати мене? Не розумію просто!

Так, я знаю, що роблю нечесно, і моєму чоловікові буде дуже неприємно через мою невірність. Але такої поведінки від подруги я ніяк не очікувала! Я розумію, що, можливо, мій чоловік колись дізнається про все. І знаю, що буде далі! Але зараз, я просто не хочу думати про це! Що буде те й буде! Навіщо квапити події? Ніхто не знає, що нас чекає в майбутньому! Можливо, ці стосунки просто закінчаться, і все залишиться в минулому. Мій чоловік може так ніколи і не дізнатися про це. Навіщо зараз руйнувати все спеціально?

Гаразд би, якщо справа була тільки в закидах! Мене вразило зовсім інше. Справа в тому, що приятелька сказала, що я зобов’язана розповісти все чоловікові! Не розумію, їй-то яке діло до цього? Ось вперлася і все! Розкажи все, та й розкажи! Наша розмова переросла в суперечку. Я просто не впізнавала свою названу сестру! Це моя особиста справа! Чому вона лізе? Я спеціально не розповідала їй про свої стосунки, бо не хотіла подібних розмов. А тепер, змушена все це вислуховувати! І найголовніше – в кінці нашої розмови вона сказала мені, що якщо я сама не розповім чоловікові про все, то це зробить вона! Тільки уявіть!

Ось чому вона втручається і навіщо їй це? Вона хоче зруйнувати мою сім’ю, чи що? Я розумію, що сама винна, але питання зараз не про це. Як переконати подругу не розповідати чоловікові про все? Вже голова обертом від усього цього.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page