fbpx

Я протирала стіл в кабінеті чоловіка, коли помітила блокнот, а там список. Побачивши пункт 21 я реально сіла там, де стояла

Звичайний робочий чорний органайзер. Не знаю, навіщо я взяла і відкрила його на сторінці з закладкою…

Зазвичай ми проводимо генеральне прибирання перед Новим роком і на Великдень, але в цей раз мені чомусь захотілося це зробити зараз. Чоловік тільки поїхав у відрядження, дитина у бабусі. Здавалося б, ідеальний час для наведення чистоти.

Без зайвих помічників я швидко прибрала квартиру, залишався тільки кабінет чоловіка. Зазвичай він сам прибирає там, розставляє все по полицях, але я подумала, що якщо вже прибирати всюди, то прибирати і там. Протерла полиці, стіл, і ось там і помітила цей блокнот.

Він такий зі знімними блоками. Лежить там з того моменту, як ми зробили ремонт і виділили чоловікові кабінет. Щороку листки закінчуються, і чоловік купує нові, вставляє туди. У нас досить близькі стосунки, тому я все знаю, навіть такі дрібниці. Або мені здається, що я знала все?

У блокноті я побачила список справ. Такі пишуть, коли планують життя, відпустку чи весілля. З розряду: купити костюм, поїхати на море, забрати дітей з дитячого табору. У списку чоловіка було 100 таких справ. Від робочих угод до особистих планів, в пункті №21 значилося розлучення.

Я реально сіла там, де стояла. У нас хороша сім’я, чоловік, двоє дітей, своя квартира. У нас все ідеально. Звідки там узялося розлучення? Чоловік повертається з відрядження через 3 дні, весь цей час я місця собі не знаходжу від нерозуміння і безвиході.

Скажу йому, що побачила, так буде неприємна розмова, що полізла в його кабінет. І він все одно мені не скаже правду. Якщо прийняти цей факт мовчки, тоді треба починати збирати подушку безпеки, щоб не залишитися потім з діркою від бублика. Але як тоді дивитися йому в очі? А, можливо, це якийсь психологічний тренінг? Можливо, він не хоче зі мною розлучатися? Чи у нього є інша сім’я, і ​​розлучення він планує з іншою жінкою? Хіба це можливо?

У мене голова йде обертом. Я не знаю що робити.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page