fbpx

Я ще ніколи такої смакоти не їв, мене так дружина не годувала! – почула я від свого чоловіка. А я ледь ложку не зронила. А я тоді ж хто?

Я дуже люблю готувати, і, як у будь-якої господині, у мене є «коронні страви». Плов – однf з таких страв. Спеціально для плову у мене на кухні є невеликий казан на 4-5 порцій.

Я вирішила побалувати свого чоловіка пловом. Приготувала вечерю та накрила на стіл. Михайло дуже зрадів цьому.

Поки я сервірувала стіл, то чоловік розпочав дегустацію страви. Спробувавши плов, Михайло сказав мені:

– Ти так смачно готуєш! Я б все з’їв.

– Тобі правда сподобалося? – запитала його я.

– Дуже! – відповів мені чоловік. – Мене так дружина ніколи не годувала!

У цей момент всередині мене щось тьохнуло, я мало не заплакала від образи. Я розумію, що мій чоловік до знайомства зі мною був одружений, але з моменту його розлучення пройшло вже більше року. До того ж, ми офіційно оформили стосунки. Нехай лише тиждень, але його законна дружина – я.

– А я тоді хто? – з образою в голосі запитала я чоловіка.

Вечеря того дня не вдалась. Апетит пропав геть.

Через деякий час я купила чоловіку через інтернет спортивний костюм. Обирала не з дешевих, теплий і досить відомої марки. Очікуючи його уявляла як же він зрадіє, а почула захоплене:

— Ого, на мене дружина ніколи стільки грошей не витрачала!

Я знову плакала, знову розмовляла з ним і доводила, що його дружина наразі я, а не та жінка з якою він колись там проживав.

А потім це повторилось, але вже в присутності друзів. Сиділи спілкувались, а він візьми і скажи:

— А тато моєї дружини такі шашлики готує. З-за кордону на дегустацію в його кафе приїздять.

Запала незручна тиша. Мій тато не має кафе, він власник будівельної фірми.

Ну а потім я дізналась, що мій чоловік зраджує мені з колишньою. Не розумію чого йому ще потрібно було в житті? Я купила йому машину, жили в моїй квартирі, забезпечені на сто років на перед. Нащо йому колишня?

Він же сам мене тоді обрав. Я їх не розлучала у них і до того негаразди були. Він мені жалівся. Моя квартира стала для нього порятунком від того, що відбувалось у них вдома. Це не я вигадала – він казав. Чому ж тоді він знову з нею?

Він пішов, а я не розумію, як же так? Чому він мене залишив не проживши у шлюбі і трьох місяців? Я ж для нього нічого не шкодувала, я його від неї врятувала, а він так…

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page