fbpx

“Я тільки за навчання, тільки за очне та безпечне”: У Мережі активно обговорюють яким же повинне бути навчання школярів з першого вересня

Знімальна група одного з телеканалів оголосила про пошук героїв для телесюжету, які готові висловитися на тему ЗА вони чи ПРОТИ дистанційного навчання з 1 вересня.

Відповідний пошук було оголошено у Facebook-групі Батьки-SOS, яка наразі налічує понад 200 тисяч учасників.

Проте, звичайний пошук охочих перетворився на жваве обговорення бoлючої теми.

Судячи з коментарів, значна більшість батьків не схвалює онлайн навчання, проте в теперішніх умовах саме його вважає безпечним.

Але є такі батьки, які підтримують ідею офлайн навчання з 1 вересня:

“Я тільки за навчання, тільки за очне та безпечне. Вже досить, діти нічого не знають, читати не вміють, взагалі, процес навчання скотився до межі.((((.

Якщо так буде і далі, ми втратимо покоління.

А ось інша мама:

“Збираємося до 1 класу

Чесно, не хочу навчання онлайн, бо дитина активна і не розумію як це буде, як заставити її сидіти . Да і про роботу мамі можна забути зовсім тоді. А їхати за кордон не хочу”.

Несподіваними були відповіді тих батьків, які наразі перебувають за кордоном. Вона за онлайн навчання, проте не через міркування безпеки.

А через високу якість української освіти і вкрай низьку – закордонної:

Ми зараз за кордоном, три місяці провчились тут, і зрівняли якість навчання наших шкіл і тутешніх. Наша середня освіта краща ніж тут, тому тільки за українське дистанційне навчання, бо повертатися додому ще рано.

А ваші діти підуть до школи першого вересня, чи все ж залишите вдома?

06,07,2022

Головне фото ілюстративне з вільних джерел.

You cannot copy content of this page