fbpx

«Я тут заради своїх дітей та майбутніх онуків. Щоб їм ніколи не довелося брати в руки зброю», – військовий ЗСУ повернувся з Європи аби захищати Україну

У нього позивний “Ярик”, а в мирному житті далекобійник з Івано-Франківська, який дуже добре заробляв в Польщі, але вернувся, бо треба було боронити свою родину та свою землю. Про свого побратима розповіли в 68 окремій єгерській бригаді Олекси Довбуша.

Військовий розповідає, що події 24 лютого не давали ні спати, ні їсти.

“Увесь час переглядав по телефону новини з України, а вночі не зміг заснути. Вирішив повертатись і захищати рідну землю. Роботодавець не хотів відпускати, але мене вже було не зупинити”, – розповідає “Ярик”.

Спочатку був в роті матеріально-технічного забезпечення, а далі перевівся до стрілецької роти.

Багато пройшов і витримав за ввесь час служби. Найбільше пригадує випадок, коли визволяли населений пункт від окупантів і його побратима було поранено. Допомога не могла прийти до них засвітла, бо була небезпека обстрілу і тоді «Ярику» довелося нести пораненого на собі майже 4 кілометри. Аж там авто медичної евакуації змогло під’їхати ближче і людину було врятовано.

“Я тут заради своїх дітей та майбутніх онуків. Щоб їм ніколи не довелося брати в руки зброю. Саме нашим дітям ми присвятимо прийдешню Перемогу!”, – каже військовий.

Фото: колаж.

10/01/2022

You cannot copy content of this page