fbpx

Я вчора викликала Uber і за мною приїхала людина, яка вразила мене до глибини душі. Вразила настільки, що я другий день всім про неї розповідаю

Я вчора викликала Uber, і за мною приїхав не просто водій.

Я вчора викликала Uber і за мною приїхала людина, яка вразила мене до глибини душі. Вразила настільки, що я другий день всім про неї розповідаю :)

 Сідаю в машину. Водій посміхається :) Я теж, але в телефоні, займаюся якимись питаннями по роботі.

Вам не дує? Ні, дякую, все добре. Ви не замерзли? Ні, мені справді добре.

Хочете цукерок? Я купив їх тільки-но в магазині. Такі смачні! Желейні. Обожнюю їх! Я звичайно не пропоную пасажирам, це не тактовно. Але Вам прямо захотілося. Я все зрозумію, якщо відмовтеся. Хочете?

Хочу!

Віддав мені всю коробку)) Пожартувала, що розумію, чому у нього такий позитивний рейтинг в Uber.

Зупиняємося на світлофорі, повз машин бігають хлопці з квітами. Каже, любите квіти? Люблю. Зупиняє хлопців, купує мені квіти. У мене аж очі відкрилися!

Їду, посміхаюся :) приємно :) Намагаюся зрозуміти, що відбувається – ранок, сонна ще)

Завели розмову про дітей. У нього дочка на другому курсі в університеті в Польщі. І коли він сказав наступну фразу, моя щелепа опинилася на підлозі.

«Ось знаєте, Зою. Я так кайфую від того, що у мене є дитина. Дружина. Работа. Мені ось реально подобається. Ось дзвонить мені дочка, просить грошей на якісь речі. Ну, вона там в Польщі. Сумує. А я поповнюю їй картку, і тааааак добре на душі стає. Просто кайф! Що я дитині своїй зробив щось хороше. Я уявляю як вона там якісь хусточки собі купить, піцу замовить з друзями, їй на все вистачить. І мені прямо тепло.

А ще знаєте, я от коли дружину відводжу на манікюр (на секундочку, так?), Я розплачуюсь сам. І так кайфую! Вона ж потім цей манікюр мені буде ще 2 тижні показувати і посміхатися. І мені так добре від цього, ви собі не уявляєте. Я ж для сім’ї що щось хороше зробив! І мені так добре на душі після цього».

На цьому етапі я вже забула про вхідні на своєму телефоні.

«А ось ще знаєте, так мало щасливих людей на вулицях! Ось я дивлюся на пішоходів, і практично не бачу «своїх», усміхнених. Всі такі тьмяні і засмикані. Ви взагалі перша, хто посміхнувся мені за останні кілька днів з пасажирів.

Зустрів знайомих недавно. А у них двоє дітей – в 1 класі і в 3-му. І вони скаржилися, як дорого дитину в школу зібрати, а канцелярію купити, а підручники, а форму, а курси …»

Хвилин 15 розповідали, і лиця на них не було. А я запропонував рішення. Знаєте яке? Сказав – йдіть в найближчий дитбудинок і здайте туди своїх дітей, якщо вони для вас проблема. І у вас не буде проблем ні зі школою, ні з формою, ні з підручниками. Вони у відповідь – «ні, ну як це .. так не можна .. ми ж любимо їх, це ж наші діти..»

Ну ось ваші діти – значить, будьте вдячні за те, що вони вибрали саме вас, щоб народиться у вашій сім’ї. Що Бог послав вам здорових, живих красивих дітей. Багато людей мріють про це і на всі суми в світі готові, а у вас цей дар уже є. Подарунок долі. Любіть їх – робіть все для них. І робіть так, щоб вони про це «все» навіть не дізналися. Не любите – здайте в дитбудинок.

Чого ви скаржитеся? Настільки щасливі люди, а зовсім не помічають свого щастя. І у більшості так, правда?…»

 Він ще про щось розповідав далі. Я мовчала, слухала (це рідко буває), і в моїй голові проносилися фрази «оплачую манікюр дружині і кайфую», «роблю щось для дитини і кайфую». Я зрозуміла, що ось цей Водій з Uber – Водій, не підприємець, не інвестор, не політик. Він не входить ні в які ТОП-100 чоловіків, як багато моїх знайомих. Його немає на обкладинках. З ним не знімають інтерв’ю. Він навіть не заробляє як я. Але життя в ньому більше ніж у всіх інших! Любові, світла – справжнього світла, не телевізійного! – більше, ніж у всіх людях, яких я коли-небудь зустрічала. Взагалі.

Читайте також: Жити добре можна і в Україні, причому безкоштовно: пост українки, яка переїхала у Норвегію, підіpвав Мережу

Я дивилася на чоловіків зі свого оточення і думала, що це нормально. Бути вічно з кислим обличчям (ти ж у великому бізнесі), або не посміхатися, бути заклопотаним і незадоволеним, не вміти кайфувати, або говорити жінкам «ооо, знову на свої салони гроші висмоктують з мене», або ставиться до життя, як до боротьби і випробування.

Я вийшла з машини з квітами, цукерками і в супроводі 100500 компліментів. Цікаво, він так масштабує своє світло на всіх людей?)) Я вийшла і зрозуміла, що мені справді світло. Така людина. Такий великий урок. І таке космічне ставлення до життя.

Я таких інсайтів і просвітління після тренінгів ніколи не отримувала;) Вчителі поруч! Найкраща поїздка на Uber’s ever :) Тепер у мене цілий показник – “кайфую від усього, як той таксист”. Кайфуйте.

Автор – Зоя Торохова (джерело – Фейсбук)

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page