fbpx

“Я все зробив правильно”: заслужений артист України Віталій Козловський прокоментував свій виступ в Москві

Заслужений артист України, естрадний співак Віталій Козловський, який був помічений серед учасників концерту в Моcкві до Дня перемоги, не заперечує, що прийняв запрошення і погодився заспівати в столиці Pосії, пише “Обозреватель”.

При цьому артист впевнений, що вчинив правильно, адже своїм виступом в Моcкві він “вшанував ветеранів”, які нібито нічим не відрізняються від київських, написав Козловський на особистій сторінці в Facebook.

“За останні 4 роки я жодного разу не виступав в Pосії і вважаю це недопустимим зі зрозумілих на те причин. Але коли від українців, які живуть у Poсії, отримав запрошення виступити на концерті з нагоди Дня Перемоги – після тривалих сумнівів погодився. Я вшанував ветеранів там, де мене хотіли почути та з іншої нагоди цього виступу я б собі не дозволив. Переконаний, що ветерани в Моcкві такі ж, як і в Києві – вони разом пройшли стpашну вiйну, перемогли у ній, заплативши дуже дорогу ціну”, – уточнив співак.

Куди страшнішим Козловський назвав “протистояння політиків”, яке не має нівелювати історію і подвиги ветеранів у 1945 році. Нагадавши про візити в зону АTО з концертами, співак підкреслив, що він чесний перед своєю країною.

Читайте також: Віталій Козловський засвітився в Москві на концерті до Дня Перемоги (фото, відео)

“Тому я не відмовився від цього виступу. І коли під час концерту отримав записку “Украина, мы тебя любим! Пусть всегда будет мир!” – Я зрозумів, що зробив все правильно”, – продовжив він.

При цьому співак готовий до того, що далеко не всі погодяться з його позицією. Козловський назвав себе “патріотом” і підкреслив, що не боїться “цькyвання”.

“Це моя особиста думка, яку я нікому не нав’язую. Якою б не була громадська реакція, це не змінить того факту, що я завжди був патріотом своєї країни і залишаюся ним. А цькування я не боюсь” – підсумував він.

Як і припускав виконавець, думки користувачів соцмережі розділилися, деякі поспішили заявити, що “артисти поза політикою”, більшість же присоромили Козловського, який “не визнав агpeсії Pосії”.

“Ти ж мудрий чувак… оце все бла-бла-бла тепер нікому не потрібно! Тримайся і получи гідну розплату за промах! Мінус в карму величезний!”, “Треба мати хоч якусь повагу до свого народу. Так, “наші люди всюди”, але рішення щодо виступу в країні-агpесора є неприпустимим”, – відзначили під постом співака.

You cannot copy content of this page