fbpx

Я вирішила простежити за мамою і дізнатися все. Я почала прислухатися до маминих телефонних розмов і перевіряти її мобільний. В один день, я знайшла у неї повідомлення з незнайомого номера, в якому йшлося про зустріч на вихідні

Мені завжди здавалося, що у нас цілком щаслива сім’я, а мої батьки кохають один одного. Тато і мама ніколи серйозно не сперечалися, і в родині панував мир. Але зовсім недавно я дізналася один великий секрет, і мій світ перевернувся з ніг на голову.

Я вчуся в школі, мама працює в музеї, тато – програміст. У нас звичайнісінька сім’я. Батьки живуть разом майже двадцять років, і скільки я себе пам’ятаю, завжди жили дружно і добре. Я завжди вважала їх прикладом ідеальної родини.

Але не так давно, мені відкрилася зовсім інша картина. У той день, у нас в школі танців скасували заняття, і я поверталася додому раніше. Коли я піднімалася по сходах в під’їзді, то побачила, як з нашої квартири виходив якийсь чоловік. На порозі він зупинився, а моя мама підійшла і обняла його. Я остовпіла. Я швидко спустилася вниз і вибігла на вулицю. Чоловік вийшов з під’їзду, і тільки тоді я зайшла знову. Вдома мене зустріла мама. Вона поводилась, як завжди. Я не ризикнула нічого питати у неї.

Увечері, коли тато повернувся з роботи, вони з мамою спокійно розмовляли, все було як зазвичай. Тоді я здогадалася, що між ними нічого не сталося. Мама просто невірна батькові.

Після цього, я вирішила простежити за мамою і дізнатися все. Я почала прислухатися до маминих телефонних розмов і перевіряти її мобільний. В один день, я знайшла у неї повідомлення з незнайомого номера, в якому йшлося про зустріч на вихідні на нашій дачі. Настала п’ятниця і мама заявила, що завтра їде на дачу. Нібито, перевірити, що й до чого.

Вранці в суботу мама вийшла з дому, і я відправилася за нею. Я купила квиток на електричку і поїхала на дачу. Мама була вже там. З нею був і чоловік, якого я бачила на порозі нашого дому. Вони сиділи у дворі в альтанці, щось пили, обнімалися. Мені стало прикро до сліз. Ком підступив до горла. На емоціях, я зробила кілька фото на мобільний телефон. Вирішила, що приїду додому і все розповім татові, покажу ці фото. Але поки їхала, подумала, що можливо вона зізнається в усьому сама. Адже так буде чесно. Мама повернулася ввечері, розповідала, скільки роботи було на дачі, і як вона втомилася. Мені було неприємно слухати її. Я закрилася в кімнаті і не могла заснути пів ночі. Вранці все було, як завжди.

Минуло вже більше тижня. Мої батьки живуть, як і раніше, а значить, що мама нічого не говорила батькові. Я не можу тепер нормально ставитися до неї. За те, що знайшла іншого чоловіка, що невірна батькові і, головне, що мовчить і приховує все це. Адже вона повинна розповісти все йому. Так буде чесно. У той же час, мені дуже шкода тата. Для нього це буде справжнім випробуванням, адже він дуже любить маму і дорожить нашою сім’єю.

Як мені поступити в цій ситуації? Може сказати мамі, про те, що я все бачила і знаю про її стосунки? Змусити її зізнатися у всьому. Чи краще піти відразу до батька і розповісти все йому?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page