fbpx

Я виявила ще одну особливість в поведінці хлопця: він при мені практично не користувався однією з кімнат у своїй квартирі. Коли я залишилася у Михайла вдома одна, то вирішила заглянути туди і була вражена

Три місяці тому я випадково познайомилася з Михийлом. Перше побачення відбулося після тижневої переписки. Ще до зустрічі, він зізнався, що був одружений, і що рік тому дружина від нього пішла. Незважаючи на те, що раніше у мене не було досвіду стосунків з розлученими чоловіками, хлопець мені сподобався, і я вирішила продовжити спілкування з ним.

Коли ми почали зустрічатися, то все було добре: у нас схожі смаки і характер, тому поруч з ним я почувалася комфортно і навіть на якийсь час забула про існування своїх подруг. Однак, коли я вперше побувала у нього вдома, мене насторожило те, що одна з поличок в його ванні, повністю заставлена ​​жіночими речами. За предметами на полиці було видно, що ними давно ніхто не користувався – вони вкрилися пилом, і термін придатності багатьох засобів закінчився. Хоч мені не сподобалося таке нагадування про іншу жінку, я вирішила промовчати і не подавала виду, що мені щось не подобається. Через якийсь час, він сам здогадався, що слід все це викинути і звільнив поличку для мене.

Крім зберігання засобів гігієни колишньої дружини, я виявила ще одну особливість в поведінці хлопця: він при мені практично не користувався однією з кімнат у своїй квартирі. Коли я залишилася у Михайла вдома одна, то вирішила заглянути туди і була вражена. На дверях кімнати, зі зворотного боку, висить весільна сукня, а шафа заставлена жіночими речами. На столі стоять коробки з лаками для нігтів, косметика і плойка. Судячи з вигляду кімнати – усіма цими речами давно не користувалися, але створюється враження, що все знаходиться саме в тому стані, в якому їх залишила його колишня дружина. Там навіть жіночі шкарпетки розкидані по полицях шафи і виходить так, що її речі акуратно висять на плічках і займають майже всю величезну шафу, а одяг хлопця зім’ятий на двох полицях.

У той момент, коли він виділив найбільшу кімнату в квартирі під речі своєї колишньої, ми тулимося значно меншій. Одяг, який приношу з собою, я складаю там же на стілець.

Мені соромно зізнаватися Михайлу, що я без дозволу залізла в ту кімнату, але тепер я сумніваюся в його адекватності. Хіба нормальний чоловік стане цілий рік зберігати речі колишньої дружини? Після побаченого, мені постійно здається, що він не щирий зі мною, і що він досі любить свою колишню і сподівається її повернути.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page