fbpx

Я за кого заміж виходила? – дивиться на мене дружина і я вже розумію що саме вона має на увазі, – За тебе одного? Так? Ні, ти мені скажи, де у свідоцтві про шлюб написано, що я зобов’язана робити для нього те, що я роблю щодня. Тобі я дружина, йому – хто

Ми з дружиною та нашим п’ятирічним сином живемо на орендованій квартирі. Ми намагаємось усі ці роки з дружиною накопичити гроші на свою квартиру, але виходить це у нас робити не дуже добре.

Ми живемо у місті. А мої батьки мешкають у селі. У них там велике господарство. Нещодавно мій молодший брат закінчив школу. Потім він приїхав у місто і одразу влаштувався на роботу.

Мама тоді попросила, щоб мій брат деякий час пожив у мене. Він уже прожив у нас цілих півроку. За цей час він жодного разу нічого не зробив: не купив жодних продуктів, за собою не прибирає і не пере свої речі.

Він їсть те, що готує моя дружина. Вона ж за ним миє посуд тапере його речі. Звичайно ж, моїй дружині це дуже набридло. Вона не зобов’язана, а мій брат їй навіть жодного разу дякую не сказав.

Моя дружина дуже терпляча, але нещодавно її терпець увірвався, і вона сказала, що вийшла заміж за мене і якщо вже так я хочу бути добрим, то сам і буду обслуговувати брата.

Я поговорив із братом і попросив його змінити свою поведінку. Але той тричі купив хліб, кілька разів вимив чашку і знову про все забув. Тоді я нагадав ще раз. але ніяких змін. Вже після цього я попросив його знайти собі квартиру, адже у двокімнатній нам усім місця не вистачає просто.

А наступного дня до мене приїхали мої батьки. Вони були дуже незадоволені тим, що ми вказали брату на двері.

Виявляється, вже півроку батьки збирають гроші на те, щоби купити квартиру моєму братові. Вони продали все господарство, але на квартиру грошей все одно не вистачає.

— Я знаю ви теж на житло збираєте, – говорить тато. – Ми порадились і вирішили що ви додасте нам суми якої не вистачає для того, щоб ми купили квартиру твоєму брату. А на твою будемо складати потім всі разом, якщо здоров’я нам з мамою дозволить.

Дивне формулювання і пропозиція дуже дивна, якщо чесно. Тобто запитати скільки нам потрібно ніхто не подумав, зате допомагати брату у якого ні дитинчати, ні кошеняти ми повинні?

Брат учора з’їхав, з батьками ми не спілкувались після тієї розмови. Мама сказала, що я зробив зовсім не по-родинному,я ж відповів, що беру приклад з неї і тата. Неприємно все це , звісно, але ситуація явно показала на кого в житті я можу розраховувати.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page