fbpx

Я закохався не в таку тебе, – дивиться на мене чоловік, – Ти ж змінилась до невпізнання. Зрозумій, я не готовий до такого. Я по іншому усе уявляв. У мене нова любов, я йду до неї, так нам обом буде краще, — ось, що повідомив мені недавно мій чоловік

— Я закохався не в таку тебе, – дивиться на мене чоловік, – Ти ж змінилась до невпізнання. Зрозумій, я не готовий до такого. Я по іншому усе уявляв. У мене нова любов, я йду до неї, так нам обом буде краще, — ось що повідомив мені недавно мій чоловік Мишко.

І він справді пішов. Незважаючи на те, що ми були разом п’ять років (три роки одружені). Крім цього, він став опікуном для моєї дитини від першого шлюбу. Син кличе Михайла татом. І скоро у нас має з’явитись спільне маля. Нічого з того не зупинило мого чоловіка.

— Ми давним-давно чужі люди. Не розходимося тільки через дитину, – ось що я чула від Михайла, коли ми тільки познайомилися. Так він говорив про свою першу дружину.

Так, колись я зв’язалася з одруженим чоловіком. Але я вважала, що нічого не винна його дружині, адже це вона не змогла втримати свого чоловіка. Чи не так? Та й слова Михайла звучали дуже переконливо.

У результаті він розлучився, ми почали жити разом. Періодично син чоловіка приходив до нас у гості. У нас з цією дитиною були дуже добрі стосунки. Мій син щиро прив’язався до Михайла.

— Я хочу завести ще одну дитину, бажано тепер дівчинку. Може, вона буде схожа на тебе. Люблю тебе дуже, – говорив мій чоловік усі ці роки.

Жили ми у моїй квартирі, придбали машину у кредит, який був оформлений на мого тата. Я не могла взяти кредит на себе, бо моя зарплата була недостатньо великою. Михайлу ж не давали кредит через якісь там негаразди, так він тоді мені сказав. Ми вчасно оплачували усі рахунки. А потім чоловіка звільнили.

Грошей стало бракувати. Мені було ніяково перед батьком, тому я почала заводити з Мишком серйозні розмови. Просила влаштуватися хоч кудись. Але Мишко не хотів погоджуватися на аби-яке місце, мав амбіції! Він сидів удома протягом чотирьох місяців. Влітку нарешті знайшов роботу. Тоді наші стосунки остаточно зіпсувалися. Мишко повертався з роботи якимсь іншим.

— У нього є інша жінка, — я думала. Думка зміцніла, і я почала перевіряти свого чоловіка. Усі підозри виявилися вірними. Адже це так просто: не вирішувати питання, а просто відійти від них. Завести іншу, адже твоя дружина тепер змінилась на шостому місяці, просить, щоб ти приносив у дім гроші, хоче від тебе уваги до себе або хоча б до сина від колишнього шлюбу. Він перестав бувати вдома. Коли ж його син приходив у гості, він ніколи не заставав свого батька. Мені доводилося спілкуватися з ним, заспокоювати. Виправдовувала Михайла, вигадувала якісь виправдання, щоб дитина не засмучувалася.

Мій терпець закінчився.

– У тебе хтось з’явився? – Запитала я напряму.

В цей момент Михайло не став мовчати. Він сказав, що я сама винна, адже змінилась і не змогла підтримати його у потрібний момент.

— Навіщо ми тоді створювали родину і ти так просив донечку?

Я усвідомлюю, що мені повернулося те, що я сама заслужила, коли завела стосунки з одруженим. Але все одно надто важко. Поняття не маю, що робити далі. Син плакав, бо його тато пішов. І скоро буде ще одна дитина. Як мені жити?

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page