fbpx

Я заміжня півроку і постійно роблю невеликі перевірки своєму чоловіку. Мені важливо знати, що я не помилилася у виборі. Але остання з моїх перевірок, яку чоловік пройшов на відмінно скінчилась повним фіаско для мене

Я заміжня півроку і постійно роблю невеликі перевірки своєму чоловіку. Мені важливо знати, що я не помилилася у виборі. Хочу бути впевненою, що це та людина, якій можна довіряти повністю. Спочатку я намагалася викликати в ньому ревнощі і побачити на, що він здатен у такому стані. Під час туристичного походу з друзями на травневі свята, я посміхалася одному нашому знайомому, фліртувала з ним. Мені сподобалося, що мій чоловік не влаштував мені розбір польотів привселюдно , а просто запитав, що це значить? Іспит був зданий на «відмінно».

Наступним етапом стала перевірка на недовіру. Ми з подругами пішли в кафе, потім вирішили зайти в клуб і трохи потанцювати. Але танці затягнулися до другої години ночі. Чоловік подзвонив і поцікавився, де мене носить? Я приїхала додому в надії, що мене чекає грандіозна “промивка”. Але він попросив наступного разу, коли ми ось так з подругами вирішимо відпочити просто зателефонувати і попередити. Я не могла зрозуміти, що з цим чоловіком не так? Як викликати в ньому емоції? Невже він і справді, такий ідеальний?

Потім я вирішила перевірити його на вірність. Я попросила свою подругу спробувати позагравати до мого чоловіка. Мені хотілося дізнатися, як він відреагує. Подруга прийняла моє прохання за розвагу і взялася до роботи. Її спокушання тривало тиждень. У підсумку мій чоловік м’яко «відшив» дівчину. Він сказав, що одружений і любить свою дружину. Я була на сьомому небі від щастя. Виявилося, що і правда, мій милий – найкращий.

Увечері після роботи я обійняла його і зі сльозами на очах повідомила, що люблю його і який він молодець, що ні повівся на флірт моєї подруги. Але реакція чоловіка була дуже дивною. Але його реакція виявилась не такою, як я очікувала. Він порадив мені звернутись до спеціалістів і перевірити голову. Що мої перевірки йому вже набридли і раз мені не живеться спокійно, то це мої проблеми. Він в цьому участі брати не стане.

Він зібрав речі і переїхав до мами. Ось і як тепер бути? Я дуже люблю свого чоловіка, і він мене любить, я знаю. Нам уже давно не по двадцять і навіть не по тридцять років. Я ж не розважалась перевіряючи його. Так важко повірити, що зустрів хорошу людину, ось і намагалась дізнатись його “слабке місце”. І як мені тепер повернути його?

Всю ніч я думала і не знала, що робити. Перепросила, але не допомогло. Тому я подзвонила його мамі і попросила її допомогти. Але вона відмовилася в грубій формі. Мама мого чоловіка сказала, що я сама цю «кашу» заварила сама і повинна вирішувати проблему. Але як її вирішити? Ось і вийшло, що я знаю, який у мене прекрасний чоловік, але відчуваю, що пахне розлученням.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото – wallpapers.99px.

You cannot copy content of this page