X

— Я ж не кохаючи! – божиться чоловік, – Невже ти не розумієш, що я з начальницею тільки заради нас. Відколи ми разом із нею, я і підвищення отримав і премії у мене постійні. Ти думаєш мені легко? Але ж мушу

— Я ж не кохаючи! – божиться чоловік, – Невже ти не розумієш, що я з начальницею тільки заради нас. Відколи ми разом із нею, я і підвищення отримав і премії у мене постійні. Ти думаєш мені легко? Але ж мушу.

Після закінчення школи вирішила продовжити своє навчання в інституті. На 4 курсі познайомилася з цікавим хлопцем. Він зміг справити на мене враження, і ми почали зустрічатися. Згодом вирішили разом знімати квартиру. Одного разу влітку разом поїхали на море. Під час нашого відпочинку хлопець пообіцяв вічно любити мене і запропонував стати його дружиною. Природно, що я погодилася.

Весілля зіграли відразу ж після закінчення інституту. Незабаром ми вирішили, що нам потрібна власна житлоплоща. Тому вирішили, що починаємо збирати гроші на квартиру. Ми розуміли, що це не швидкий процес, але були готові почекати. Наступні кілька років ми з чоловіком вирішили зосередитися на роботі, а також відмовитися від туристичних поїздок і дорогих покупок. За чотири роки ми змогли зібрати певну грошову суму, але за нашими розрахунками нам треба було ще два або три роки жити в такому ж режимі, щоб зібрати потрібну суму грошей.

Однак потім в наших відносинах почався складний період. Вся справа в тому, що чоловік став надто часто затримуватися на роботі. Доходило навіть до того, що іноді він взагалі залишався ночувати в офісі. Він пояснював це тим, що просто намагається досягти підвищення на роботі, тому і працює в такому режимі. Не вірити йому у мене не було причин, оскільки коханий приносив всю свою зарплату додому. Більш того останні місяці він навіть став отримувати солідні премії. Одного разу мій чоловік забув телефон вдома і пішов без нього на роботу. Я не змогла побороти свою цікавість і все-таки вирішила заглянути в його особисті повідомлення. Те, що я там вичитала пояснило усе.

Виявилося, що мій чоловік вже тривалий час перебуває в романтичних стосунках зі своєю начальницею. Вона постійно пише йому любовні повідомлення, на які він відповідає в точно такому ж тоні. Після цього кілька годин плакала і не могла повірити, що це правда. Адже мій чоловік так щиро завжди говорив, що любить мене. Потім зібрала свої речі і вирішила, що переїду на час до кращої подруги. Перед тим залишила чоловікові записку, де написала, що знаю про його зраду і збираюся подавати на розлучення.

Однак вже ввечері мій чоловік приїхав в квартиру до моєї подруги. Він впав на коліна і просив мене дати йому шанс все пояснити. У підсумку я погодилася його вислухати. Мій чоловік визнав, що зраджував мені і довго вибачався за це. Потім він додав, що пішов на цей крок заради нашої сім’ї. З’ясувалося, що завдяки цьому він і почав останнім часом отримувати хорошу премію. Чоловік каже, що пішов це тільки заради мене. Він просто хотів швидше назбирати гроші на купівлю квартири. Благає дати йому другий шанс і не судити строго. Зараз я взяла тайм-аут, щоб обміркувати цю ситуацію і прийняти зважене рішення.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

K Anna:
Related Post