fbpx

Я знала, що мій чоловік недолюблює свою матір, але не підозрювала, наскільки. Ніколи б не подумала, що повернуся жити до батьків через добрі стосунки зі свекрухою

Мій чоловік Тимофій давно не ладнає зі своєю матір’ю. Я не знаю чому так. Але вона давно мешкає в іншому місті з якимсь чоловіком.

Я знала, що мій чоловік недолюблює свою матір, але не підозрювала, наскільки. Ніколи б не подумала, що повернуся жити до батьків через добрі стосунки зі свекрухою.

За словами чоловіка, він запросив “цю жінку з кавалером” до нас на весілля заради пристойності. Просто, щоб уникнути зайвих питань та осудливих поглядів рідні.

Мої стосунки зі свекрухою були добрими. Мабуть, я багато не знала. Коли вона пішла від свого співмешканця і оселилася в нас, я будувала з нею дружні стосунки.

Вона теж була власником цієї квартири, тому я жила в них, а не вона у нас. Нам просто пощастило, що довгий час їй було де жити окремо від нас.

Свекруха приїхала, коли мій чоловік працював. Її переїзд до нас виявився справжньою несподіванкою. Тимофій поводився так, ніби благородно дозволив матері переночувати у нас.

Валентина Іванівна не давала порад і в наше особисте життя не втручалася. Поки я готувала, вона грала з онуком.

Оскільки цього вечора я бачила її вдруге, то ми вирішили випити за знайомство по келиху. Перша наша зустріч відбулася на весіллі. Хіба так нормально познайомишся?

Свекруха пішла в магазин за ігристим, а я поклала малюка спати. Ми з нею гарно посиділи, трохи згодом ми заварили чай і порізали торт, який привезла із собою свекруха.

Коли чоловік прийшов з роботи, ми жваво та дружелюбно розмовляли. За виразом його обличчя, я відразу зрозуміла, що йому це не сподобалося. Особливий негатив викликала в нього порожня пляшка що стояла біля столу.

Він не звернув увагу на те, що я розігріваю для нього вечерю і вже давно поклала спати нашого сина. Тимофій почав волати на мене і на свою матір не підбираючи виразів. Через шум прокинувся малюк і почав плакати. Тарілка з вечерею вже розлетілася на шматки і валялася на підлозі. Чоловік просто змів усе, що я поставила перед ним на стіл.

Плач сина тільки посилив ситуацію, і чоловік ще більше розходився. Він схопив мою куртку і жбурнув її в мене зі словами:

– Збирай свою дитину і з’їжджай до мами! Бачити вас більше не хочу.

Я ледве встигла одягнутися і зібратися. Малого застібала вже на сходах. Чоловік виставив нас і продовжував репетувати. Я вибору не мала окрім як поїхати до батьків. Коли вони про все дізналися, то були дуже здивовані і вражені не менше за мене.

Незабаром свекруха помирилася зі своїм співмешканцем і знову поїхала до нього. Тепер Тимофій вирішив повернути мене. Заявив, що будь-якими способами доб’ється, щоб я його вибачила. Сказав, що не тоді просто не справився з емоціями.

Але про які стосунки може йти мова після такого його вчинку? Він щодня мене чекає із квітами, але я навіть розмовляти з ним бажання не маю. тато і мама цілковито на моєму боці і лиш свекруха телефонує і просить аби я її сина вибачила, адже те що сталось мене не стосувалось, це – їхні складні відносини, а я лиш потрапила у епіцентр випадково.

Як би там не було, але я до чоловіка повертатись не буду. Можна простити все. але не те, що тебе з дитиною поночі виставили з квартири. Хіба ж ні?

02,02,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page