fbpx

— Я зрозумів, що помилився. Я не готовий. Все складно. – записка випала з рук нареченої. А до господи почали збиратись перші гості 

— Я зрозумів, що помилився. Я не готовий. Все складно. – записка випала з рук нареченої. А до господи почали збиратись перші гості

Ксенія вже довгий час зустрічалася  Дмитром. Дмитро був красенем і готовий на все заради дівчини. Це було логічно, так як Ксенія виросла в добре забезпеченій сім’ї. З дитинства дівчину навчили манерам і всім основним правилам поведінки. Ксенія була красива і розумна. На всіх конкурсах, будь то конкурси краси або олімпіади з усіх предметів, вона отримувала перші місця.

Закінчивши університет, дівчина пішла в політику, де і зустріла Дмитра. Він запрошував її в кращі місця міста, дарував квіти і був завжди поруч з нею. Вже через півроку дівчина була готова вийти за Дмитра заміж. Вона не бачила нічого навколо, крім коханого. Залишилось лиш познайомити Дмитра з батьками.

Все пройшло добре.Звісно, сподобався батькам, і все було б чудово, але матір дівчини помітила дивну особливість: хлопець був ідеальний, занадто ідеальний. Він раз у раз говорив про свої статки, радів, що його розуміють. Переживання матері тривали аж до весілля. Під час родинної вечері перед самим весіллям всі були щасливі і раділи за молоду пару, і лише Катерина Олегівна була в сум’ятті.

Тоді жінка вирішила провести невелике випробування для свого майбутнього зятя. Жінка дочекалася, поки Дмитро гарненько повеселитися, а потім запросила його в окрему кімнату для серйозної розмови. Там жінка сказала Дмитру, що дуже рада за нього і її дочку. Вона рада, що в їхній родині з’явиться такий хороший чоловік, здатний все взяти в свої руки. А далі промовила одну лише фразу: « Це добре, адже ми банкрути, а комусь потрібно забезпечити  Ксенії звичний рівень життя”.

Дмитро відразу змінився в обличчі, але швидко взяв себе в руки. Весь подальший вечір він був сам не свій, а на наступний день він зник, залишивши свою коханій записку:

— Я зрозумів, що помилився. Я не готовий. все складно.

Так, дівчина довго горювала, і навіть дуже сердилась на матір. Але згодом все ж з поглянула на ситуацію тверезо і подякувала ненці за те, що та врятувала її від найбільшої помилки в житті.

текст підготували – intermarium.news

Головне фото – firestock.ru

You cannot copy content of this page