fbpx

Я зустрів нарешті своє кохання, мамо, – сяючи заявляє мені син напередодні власного весілля, – Я Ользі вже зателефонував і вибачився. Тепер Оксанку люблю

Мій син мене знову дивує! Він розлучився з нареченою із забезпеченої сім’ї заради студентки! Та це взагалі, як? Як можна було так вчинити!

Для нашої сім’ї це шлюб був дуже хорошим кроком, з боку матеріального зростання нашої корпорації. Таке злиття капіталовкладень забезпечувало прорив у розвитку бізнесу. Тим більше що бізнес повністю залишався в колі сім’ї. А це важливо в наш час.

Справа вже йшла до весілля, залишалося тільки за ресторан заплатити приготуваннями. А так все було вирішено. Але одного разу все рухнуло в одну секунду.

У той день син повернувся пізніше звичайного. Очі сяяли, посмішка з губ не сходила. Я вже зраділа, що вони з нареченою щось приготували для нас. Приготували, але не те, що я думала. Син розповів, що познайомився з милою дівчиною! У трамваї! Його машина зламалася, і він вирішив випробувати міський транспорт. Один раз проїхав і закохався! Ну що за дитячий сад!

Я почала акуратно розпитувати, що й до чого. А він мені твердить, що вона найкраща не світі і, що не збирається тепер пов’язувати своє життя з тією нареченою, яка нам потрібна. У мене аж в очах потемніло.

Весь тиждень я намагалася напоумити хлопця і наставити на правильний, для сьогоднішнього життя, шлях. Ми сім’я небідна, навіть навпаки. Тому і наречена нам теж потрібна з нашого кола.

А він відразу все розповів нареченій. Вона прийшла до нас і просила допомогти їй повернути їй коханого. Ми тільки за, але як йому довести, що любов зараз далеко не на першому місці в житті. Коли все маєш з самої появи на світ, то не розумієш, як це жити, без звичних благ і зручностей.

Що ми вже тільки не робили з нареченою, але син категорично відмовився від весілля і переїхав від нас в свою квартиру з тією  своєю подружкою. Ми з батьком пообіцяли ні копієчки йому більше не давати.

Ну що ж подивимось чи зможе він сам свою сім’ю забезпечити. А нам поки нагальніші справи вирішувати треба. син нам своїм рішенням усі карти сплутав, тепер треба якось викручуватись, але ж як?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page