fbpx

Як би ви не бажали подарунка, ні за що не приймайте цих 6 речей

Ми любимо отримувати подарунки і як то кажуть: “Дарованому коню в зуби не дивляться». А ось виявляється треба дивитися, та ще й як.

Хочеться, щоб кожен подарунок приносив тільки радість. Але в житті часто відбувається, що після якоїсь нової речі в будинку, різко змінюється все. Трапляються різні біди.

З плином часу люди почали розуміти, що деякі забобони несуть в собі реальні знання і досвід.

Отже, давайте розберемося разом від яких подарунків краще відмовитися.

№ 1 Ножі, гострі предмети

Ці речі завжди несли негативну енергію. Навіть якщо дарувальник хоче дати їх вам без негативних помислів, все одно, сама річ негативна. Гострий ніж накопичує в собі зло. І воно може сильно позначитися на взаєминах в сім’ї. Краще купувати ці предмети самому.

№ 2 Годинники

Годинники – це час. Вам як ніби дарують час, але якщо він зупиниться, то зупиниться і життя. Це символ закінчення щасливого життя. Взамін цього подарунка треба віддати трохи грошей, як би купуючи його.

№ 3 Гаманець

Ніколи не приймайте порожній гаманець. Пару монет виправлять енергетику.

№ 4 Рукавички

Рукавички, дуже незвичайний аксесуар. Вони є символом управління підсвідомістю людини. Краще уникати таких рукавичок і не дарувати самому.

№ 5 Перли

Навіть якщо вам дуже подобається подарунок з перлів, краще не брати його. Перли, якими би красивими вони не були, в подарованому стані несуть енергію хвороби і втрат.

№ 6 Дзеркало

Наймістичніший предмет, який може забрати у приймаючої сторони красу і молодість.

Завжди будьте уважні і бережіть себе!

You cannot copy content of this page