fbpx

Як легко почистити шви на плитці, не тручи її до бoлю в руці – простий рецепт і приголомшливий результат

Я дуже люблю, коли в будинку все сяє і блищить. До прибирання я, як будь-яка господиня, ставлюся нормально, але є речі, які мені робити абсолютно не подобається. Саме до цієї категорії і відноситься видалення забруднень з плитки, пише Мамины Шпаргалки.

Облицювання поверхні, будь то кераміка, мармур або граніт, не примхливі в експлуатації і не вимагають до себе особливої ​​уваги. Але для бездоганної чистоти і глянцю доводиться докладати багато зусиль.

У моєму випадку нелюбов очистки плитки викликана алергічною реакцією на багато миючі засоби.

Як очистити плитку

Для того щоб ефективно відмити кахель від жиру, існує безліч різних засобів. Помити кахель на кухні і керамічну плитку на стінах ванної кімнати допоможуть різні чистячі засоби, призначені для чищення керамічних покриттів від жиру.

Це можуть бути будь-які продукти вітчизняного та іноземного виробництва, які продаються в господарських магазинах.

Але що робити, якщо такі засоби негативним чином впливають на шкіру рук і, як наслідок, погано діють на весь оpгaнiзм?

Безумовно, існують альтернативи покупним методам боротьби з брудом. Вони дешевші, безпечніші і дають хороші результати. Ми підготувала для тебе простий спосіб, як очистити будь-які забруднення на плитці без особливих зусиль. Прибирання пройде непомітно!

Цей рецепт мені підказала моя бабуся. Створення засобу особливих витрат не вимагає, а по ефективності йому досі немає рівних!

ТОБІ ЗНАДОБИТЬСЯ:

  • 5 л води;
  • 1/2 ст. харчової соди;
  • 1/3 ст. лимонного соку;
  • 1/4 ст. білого оцту.

Приготування І ЗАСТОСУВАННЯ:

У ємність з водою додай соду і розмішай до повного розчинення.

В отриману рідину налий лимонний сік, а потім, добре все перемішавши, додай в розчин оцет. Після утворення піни перелий засіб в пляшку з розпилювачем, що зробить використання засобу зручнішим.

Для очищення, розпороши засіб на забруднені ділянки. Залиш їх на півгодини, а потім за допомогою щітки або губки потри забруднені поверхні.

Всі забруднення зникнуть безслідно, а твоя плитка буде виглядати, як нова! Також даний розчин можна використовувати в якості дезинфiкyючого засобу для миття підлоги.

Результат роботи цього засобу ти побачиш відразу – ідеальна чистота гарантована!

Досвідчені господині знають: відмити кахель – половина успіху, головне – після обробки витерти плитку насухо. Тканина повинна вбирати вологу, не залишаючи слідів. Ідеальні в даному випадку мохер, мікрофібра або бамбукові рушники, які не залишають ні патьоків, ні розводів.

Читайте також: 6 КРУТИХ СПОСОБІВ ПОЧИСТИТИ ПРАСКУ ЗЗОВНІ ТА ЗСЕРЕДИНИ. ЦЕ ПОКРАЩИТЬ ЯКІСТЬ ПРАСУВАННЯ В РАЗИ!

Роботу необхідно проводити в гумових рукавичках незалежно від обраного способу наведення чистоти. А також пам’ятай: кахель починають мити знизу, а протирати – зверху.

Бери на озброєння цей простий рецепт і пам’ятай, що чим менше шкiдливих речовин в повітрі твого будинку, тим краще це впливає на твоє здoров’я і здoров’я твоєї сім’ї!

You cannot copy content of this page