fbpx

Як місяць і день одруження впливають на ваше подружнє життя

Незабобонних людей в Україні майже немає. Але якщо ви й не вірите у весільні прикмети, ознайомитися з ними все одно цікаво. Однак не беріть забобони близько до серця. Адже своє щастя творите особисто ви, а не прикмети. Джерело

Найвдалішим часом для одруження вважається осінь. За народними повір’ями вибір місяця одруження багато в чому визначає долю майбутньої сім’ї.

Так святкувати весілля в січні – рано овдовіти,

лютому – жити в злагоді, березні – жити на чужині, квітні – задовольнятися непостійним щастям, травні – до поневірянь і хвилювань, червні – до щасливого подружнього життя, липні – до злетів і падінь, серпні – до кохання і дружби у стосунках, вересні – до тихого і спокійного шлюбу, жовтні – до важкого життя, листопаді – до заможного життя, грyдні – до зміцнення кохання з роками.

Якщо весілля на Масницю справляти – буде в домі завжди статок і веселощі. А одружуватись 13 числа – погана прикмета.

Читайте також:Донька закохалась в одруженого, тричі розлученого, підстаркуватого ловеласа. Тепер – рідних батьків цурається

Необхідно також уважно поставитись до вибору дня тижня для одруження. Так понеділок обіцяє подружжю міцне здоров’я, вівторок – багатство, середа – щастя, четвер – втрати, п’ятниця – труднощі, субота – невдачу, неділя – Боже благословення.

Краще одружуватись пополудні, такі шлюби вважаються вдалішими і тривалішими.

Гарною прикметою в день весілля є дощ.

Якщо ж дме сильний вітер – життя молодих буде вітряним.

Сніжна погода – до заможного благополучного життя.

А якщо ви бажаєте в день одруження ясну сонячну погоду, запрошуйте на весілля котів: своїх і тих, яких зустрінете.

You cannot copy content of this page