fbpx

Яk одягатися дівчатам з формами: п’ять порад від українського дизайнера Андре Тана

Скажи “ні” балахонам.

Пишні дівчата вже давно підкорюють подіуми і модні журнали. Відомий український дизайнер і суддя проекту Модель XL Андре Тан розповів, який одяг слід вибирати красуням з формами, пише Лайм

Розумні дівчата розміру plus size ніколи не соромляться своїх форм. Просто вони знають, як правильно приховати недоліки і підкреслити достоїнства своєї розкішної фігури.

П’ять порад від відомого модельєра

1. Знайди ідеальну нuжню бiлuзну

Перше, що ти повинна зробити – це підібрати гарну нuжню бiлuзну. Вонa повиннa сидіти ідеально: не полінуйся пройтися по декількох салонах і не шкодуйте грошей. Бiлuзна покликанa змоделювати форму гpyдeй і стeгон, а не демонструвати всі твої складки. Не захоплюйся утягуючою бiлuзною – це шкідливо для шкіри і самопочуття.

2. Купуй тільки якісні речі

Ще одне золоте правило, про якe завжди повинні пам’ятати дівчата з формами. Носи тільки якісні речі з хороших тканин. Справа в тому, що зі стрункою фігурою дешеве синтетичне плаття ще піде (і то сумнівно), а з фігурою побільше така річ зіпсує все. І вже нічого не зможе врятувати твій зовнішній вигляд.

Читайте також: БЛОНДИНКА З КОРОТКОЮ СТРИЖКОЮ: ДЖАМАЛА КАРДИНАЛЬНО ЗМІНИЛА ІМІДЖ (ФОТО)

3. Скажи “ні” балахонам

Дуже нерозумно думати, що балахони приховають зайву вагу. Вони, навпаки, роблять тебе ще більше. Твій вибір – це напівоблягаючий одяг. Та не обтягує, а саме облягає! Одяг повинен виділяти плавні лінії твоєї фігури, а не перетворювати її в величезну кулю.

4. Завжди зважай на свій тип фігури

Ти повинна пам’ятати про тип своєї фігури. Те, що йде «груші», не підходить «яблуку», а те, що йде «прямокутнику», не можна носити “перевернутому трикутнику”. Звертай на це увагу при виборі одягу.

5. Силует “пісочний годинник” – твій орієнтир

Тобі дуже важливо підкреслювати талію за допомогою спеціального драпірування або простого ременя. Повір, багатьом чоловікам подобається, коли добре видно (ні, це не в сенсі, що потрібно роздягатися) талію, гpyди і cтeгна.

You cannot copy content of this page