fbpx

Як пояснити дружині, що всіма цими «чорними п’ятницями» народу хочуть спихнути усілякий «неліквід»

В останні роки популярні так звані «чорні п’ятниці», в які покупцям обіцяють небачені знижки. Я в такі казки категорично не вірю, тому що сам бізнесмен і чудово знаю, що ніхто собі в збиток торгувати не буде.

Як правило, ціни напередодні розпродажі завищують, щоб потім зробити знижку і повернутися до вихідної цифри. Або намагаються в цей день спихнути усілякий «неліквід», який роками припадає пилом на складі.

Проблема вся в тому, що я ніяк не можу пояснити все це своїй дружині. Вона наполегливо вірить в магічну силу «чорної п’ятниці» і з року в рік наступає на ті ж самі граблі. Правда, з деякими варіаціями.

Коли все тільки починалося, вона з подружками носилася по місту і скуповувала все що бачила. Потім половина з цього виявлялася не за розміром чи просто не потрібною, а обмін чи повернення акційних речей не передбачений (це прописано в законі про захист прав споживача).

Але моя ніяк не заспокоюється – перейшла на інтернет-шопінг. В результаті замовила непотрібного ганчір’я, з якого половина точно ляже на полиці непорушним вантажем. А якщо порахувати, скільки всього витрачено грошей, то ті речі, які дружина МОЖЛИВО буде носити, вийшли дорожче, ніж до розпродажу.

Як переконати дружину пригальмувати? Я вже більше не можу дивитися, як вона спускає гроші, купуючись на бездарний маркетинговий обман!

Дмитро, 38 років.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page