fbpx

Яk правильно треба прикрасити ялинку, щоб у рік Жовтої Свині 2019 залучити в своє життя удачу, гроші і любов

Ось уже й рукою подати до самого чарівного свята -Новий рік. Це сама особлива і магічна ніч в році, коли можливі найнеймовірніші чудеса. Звичайно ж, головним атрибутом свята є новорічна ялинка. Саме святково прикрашене дерево робить особливу атмосферу в домі. Якщо ви хочете залучити в своє життя любов і благополуччя, то слід прикрашати ялинку правильно. Джерело

Що ж повинно бути на новорічному дереві, щоб фортуна в рік Свині 2019 була на вашому боці? Давайте розбиратися.

Отже, для прикраси можна брати як натуральне дерево, так і і штучне. Якщо ж ви не хочете встановлювати ялинку, то можна прикрасити великий букет з ялинових гілок.

Якщо ви бажаєте, щоб в 2019 році фінансова удача супроводжувала вас, то святкову ялинку варто встановити ближче до центральної частини вашого житла.

Оскільки 2019 є роком Жовтої свинки, то різні жовті, золоті, бежеві та срібні прикраси будуть як ніколи актуальні. Цей колір дуже до вподоби Хрюші і заряджений потужною фінансовою енергетикою. Це може бути як мішура, цукерки, дощик або ж новорічні іграшки.

Благополуччя в будинок принесуть і прикраси з природних матеріалів, а також зроблені своїми руками.

Хочете, щоб удача не обходила вас в 2019? Тоді підсолодіть собі життя. Повісьте на ялинку солодощі: цукерки, пряники. А після того, як годинник проб’є 00:00, з’їжте щось із солодощів.

Фінанси і гроші також допоможуть залучити і монетки. Ними можна як прикрасити ялинку, так і заховати кілька монет під ялинкою.

Читайте також: «МОЖНА, МИ ПРИЇДЕМО? НАМ ПЕРЕКАЗАЛИ, ЩО МАЄМО ВНУКА. ПРОСТІТЬ». А ЩЕ НЕДАВНО Й ЧУТИ НЕ ХОТІЛИ ПРО ТАКУ “ЗАДРИПАНУ” НЕВІСТКУ

Мрієте знайти свою любов? Тоді обов’язково прикрасьте ялинку великою червоною кулею з золотим напиленням. Або ж повісьте сердечко або двох янголят поруч.

Щоб збулось заповітне бажання, запишіть його на листочку і сховайте в маківці дерева.

Буде дуже добре, якщо у вас вдома знайдуться старі новорічні іграшки, з якими у вас пов’язані приємні спогади. Це приверне щастя в 2019.

Однак пам’ятайте, на ялинці не повинно бути битих прикрас, а також тих, які вам не подобаються. Прикрашати дерево слід в гарному настрої.

You cannot copy content of this page