fbpx

Як прізвище впливає на вашу долю: в мене все зійшлось

Усі знають, що «як корабель назвеш, так він і попливе», з упевненістю можна сказати, що це стосується також і життя людини. Ім’я та прізвище мають більший вплив на долю, ніж здається декотрим скептикам. А змінивши прізвище, людина може змінити й долю.

Прізвище кожної людини має незвичну енергетику та впливає на життя.

Як вирахувати енергетику прізвища?

Вирахуйте цифрове значення прізвища. Кожна буква відповідає цифрі, усі числа треба додати. Якщо виходить число більше за 9, треба знову додати. У результаті у вас повинно вийти однозначне число, окрім випадків, коли виходять 11, 22 та 33. Наприклад, числове значення прізвища Українка – 33 (У3 + к3 + р9 + а1 + ї7 + н6 + к3 + а1= 33).

Букви й цифрові відповідники:

1 – і, а, с;

2 – и, т, б, й;

3 – ь, в, к, у;

4 – е, г, л, ф;

5 – ю, д, м, х;

6 – є, н, ц, я;

7 – ї, ч, о;

8 – п, ш, ж;

9 – р, з, щ.

Розшифруйте енергетику прізвища відповідно до цифрового значення:

1 – Ці люди справжні командири, і їхнє завзяття тільки додає їм сил. Такі люди завжди можуть знайти вихід зі складних ситуацій, не панікують ніколи та досягають бажаного, не зважаючи ні на що.

2 – Ці люди неконфліктні та дуже ніжні. Їх люблять як рідні, так і друзі, вони з легкістю «вписуються» у будь-яку компанію. Їх талант – це здатність до примирення, вони завжди намагаються залагодити конфлікти та можуть примирити навіть ворогів.

3 – Це яскраві та творчі натури. При цьому в них немає ні крихти пихи. Такі люди – душа компанії, їм легко спілкуватися з будь-ким.

4 – Ці люди дуже практичні, вони люблять працювати і все роблять на совість. Також вони дуже розсудливі та логічні, що робить їх успішними як у професійному, так і в особистому житті.

5 – Це люди, які не можуть жити без ризику. Спокійне життя не для них, вони завжди готові на все заради досягнення мети, і перевернуте раптом з ніг на голову життя не доставляє їм дискомфорту.

6 – Ці люди надзвичайно практичні та люблять все контролювати. Вони не можуть відпустити ситуацію на самоплив, навіть коли це стосується особистого життя, тому вони не кидаються у вир з головою.

7 – Ці особистості люблять нові знання, які засвоюють з легкістю. Вони успішні в кар’єрі та часто займають високі посади. Іноді оточуючі вважають їх занудами за бажання дізнатися про все в кожній деталі.

8 – Це бізнес-люди. Вони не просто легко вирішують свої проблеми, а й часто можуть на цьому заробити. З них виходять чудові бізнесмени.

9 – Люди-романтики. Часто практичний бік життя вводить їх у відчай, тому таким людям потрібні сильні партнери, готові взяти на себе ці турботи.

11 – Ці люди є по натурі лідерами. Вони здатні отримати перемогу не в одній сфері життя, також вони з легкістю підкоряють собі інших.

22 – Люди-організатори. Вони здатні прогнозувати та організовувати будь-який процес, при цьому вони безкорисливі та готові прийти на допомогу кожному.

33 – Люди-педагоги. Вони можуть не працювати в цій сфері, проте однозначно мають талант пояснювати та знаходити спільну мову будь з ким.

You cannot copy content of this page