fbpx

Як розпізнати справжнє масло: українцям дали цінну пораду

Справжнє масло має бути не жовтого кольору, а швидше кремового, ближче до білого. Інакше продукт може бути фальсифікатом.

Про це розповіла журналістка Наталя Ярмола, яка провела спільно з фахівцями масштабну перевірку масла в Україні, передають “Факти“. Вона наголосила, що приготовлене власними руками масло разюче відрізняється від магазинного.

“Мене здивувало, що це масло (приготовлене. – Ред.) було не жовтим, а білим. Але технологи сказали, що жовтим масло стає, якщо зроблено зі старих вершків, або є фальсифікатом. Правильне масло має бути кремового кольору”, – зазначила журналістка .

За її словами, дата на маслі не має особливого значення.

“Вона швидше призначена для виробника або служб перевірки, щоб знати, куди звертатися в разі виникнення питань”, –підкреслила Ярмола.

Журналістка також повідомила, що люди даремно довіряють більше місцевим виробникам.

“Їм здається, що це своє, рідне, у когось на заводі працюють знайомі. Загалом складається враження, що таке масло безпечне і якісне. До того ж воно дешевше, ніж те, яке привезли з Києва. Коли ми запитували у людей в Івано-Франківську, яке масло вони вважають за краще купувати, здебільшого відповідь була: “Наше, франківське”. А воно виявилося лідером по фальсифікату!” – підсумувала вона.

Читайте також: Дата весілля розповість яким є ваше життя в шлюбі

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page