fbpx

Як самій собі зробити красиві брови. Вчимося покроково(фото)

Сьогодні, зробити красиві брови не проблема, просто сходити до майстра – і готово. Ну, а якщо такої можливості немає, або майстра підходящого не знаєте, або завал на роботі – не вирватись … а може ви живете у селі, так, хіба мало які ще причини можуть бути ….

Всі ми знаємо, що очі дзеркало душі, і обрамлення у дзеркала має бути відповідне, з цього, сьогодні, будемо вчитися самостійно малювати собі брови ….

Форма брів може бути абсолютно різна, така, яка вам подобається, але принцип дії завжди одні… Спробуйте слідувати їм, щоб у вас були доглянуті брівки. Варто тільки один раз приділити час цій процедурі, а потім лише робити коригування.

З гарними, доглянутими бровами і лице виглядає зовсім інакше, навіть якщо у вас буде мінімум макіяжу або не буде зовсім.

Читайте також: Пудрові брови: як роблять, що це, та у скільки обійдеться процедура

Отже, найперше, що треба зробити – це визначитися яка форма брів вам потрібна.

Розмітьте форму брів.

Акуратно по контуру вискубайте всі зайві волоски. Це болюча процедура, але що поробиш. Можливо хтось скористається, поділюся своїм досвідом: я перед тим як щипати брови наношу на зону навколо них будь-який крем, в результаті шкіра пом’якшується і стає не так боляче щипати волоски.

Також приберіть всі зайві волоски на переніссі і над бровами …

Якщо у вас довгі волоски на бровах, то зачешіть їх догори акуратно підстрижіть по контуру … так брови не будуть стирчати в різні боки … але сильно не захоплюйтеся …

Оформіть нижній контур брови. Олівцем нанесіть лінію контуру. Колір олівця підбирайте ближче до тону брів. Більшості жінок підійдуть коричневий або темно-сірий відтінки. Чорний олівець краще використовувати брюнеткам або якщо у вас брови від природи чорні …

Оформіть верхній контур брови. Сильно на олівець не натискайте, малюйте легкими дотичними рухами …

Растушуйте край контура. Візьміть м’яку пензлик, зазвичай такі продаються в наборі для макіяжу, і рухами у напрямку до зовнішнього краю брови (до скроні), по краю розтушовуйте олівець, щоб його контур був якомога менш помітний …

Прийшов час фарбування. Акуратно пензликом наносимо на брови тіні, що підходять за колірною гамою. Це покриття тимчасове, ну, а якщо ви хочете, щоб воно трималося довше, то застосовуйте фарбу для брів.

І знову ж таки на своєму досвіді скажу, правда мене зараз закидають тапками майстра-бровісти, щоб не мучитися з підбором кольору я зазвичай використовую, ту фарбу, якою фарбую волосся. Майстри попереджають, що від неї буває алepгія, але у мене її немає і я просто щаслива.

Все, наші красиві брівки готові. Залишилося тільки тінями висвітлити зону під бровою від центру до краю.

Щоб на брові волосок лежав до волоска, нанесіть трохи косметичного воску, або будь-який засіб для укладки волосся, і розчешіть.

Ну ось і зовсім все, брови готові! Вони виходять акуратні з гарним вигином.

Ось приклад форми брів, результат ДО і ПІСЛЯ.

Дорогі панянки, спробуйте самі намалювати собі брови, це не так складно як здається, потрібно лише набратися терпіння і методично виконати кожен крок. А ще запастися різними щіточками для даної процедури.

Будьте завжди чарівні!

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page