fbpx

Як схуднути людям з 3 групою кpoві?

Чудова фраза є в Олександра Вулкотта: “Все, що мені подобається, або протизаконно, або aморально, або веде до ожиріння». Все, що ми любимо їсти, звичайно, справді призводить до зайвої ваги.

Якщо ви маєте зайву вагу – то це перша ознака порушення внутрішніх процесів в організмі і задуматися про дієту самий час.

Всі люди різняться не тільки зовні, але і внутрішньо. Цим пояснюється і те, що на різних людей одна і та ж дієта діє по-різному. Що стосується дієти за групою крoві, то вона найбільш оптимальна для людини, більш щадна і ефективна, так як полягає в обмеженні продуктів неприйнятних для даної групи кpoві.

Для людей третьої групи кpoві – “кочівників” – дієта досить збалансована – тут є різноманітні продукти як тваринного, так і рослинного походження, велике місце в раціоні займають молочні продукти.

Читайте також: Перелік продуктів, які згущують та розріджують кpoв

Продуктами, що допомагають скинути зайву вагу – це зелені овочі, м’ясо, яйця, молочні продукти з низькою жирністю, печінка і лівер – всі вони посилюють обмін речовин. Сприяє схудненню вживання рису, вівсянки і пшоняної каші, слив, винограду і бананів.

Однак, великий і перелік продуктів, які людям третьої групи кpoві необхідно зовсім виключити зі свого харчування. Більше всього на збільшення ваги впливають кукурудза, гречана каша і арахіс – вони пригнічують вироблення інcуліну і тим самим знижують ефективність обмінних процесів. У результаті – втома, затримка води, гiпоглiкемiя і підвищення ваги. У забороні опинилася і пшениця, бо вона знижує метаболізм. Особливо неприпустимим є вживання виробів з пшениці разом з кукурудзою, сочевицею, гречкою й арахісом. Також необхідно виключити помідори, хурму, курку, сир «рокфор», фісташки, гарбуз. Крім цього обмеження стосується і споживання жирів і цукру.

Поєднуйте дієту з фізичними вправами. Для третьої групи рекомендована навантаження, що поєднує фізичний і психічний баланс: ходьба, велосипед, теніс, плавання, йога, тай-чи.

Харчуйтеся правильно і будьте здорові!

Джерело – “Країна здоровя”.

You cannot copy content of this page