fbpx

Як тільки його колишня дружина дізналася, що у нас буде поповнення, її потреби різко зросли. То дочці терміново потрібно куртку і взуття купити, при чому саме фірмову, то дитині необхідно оздоровитися і поїхати на море і, звичайно ж, чоловік, повинен оплатити поїздку, бо ж у неї грошей немає. А тепер вона втратила роботу і пропонує взяти нам дівчинку до себе або забезпечувати їх двох

— Ми з Олегом одружені 2 роки, я його з родини не забирала, він як раз розлучався, коли ми познайомилися. Від попереднього шлюбу у нього є 5-річна дівчинка,- розповідає Олена.

— Олег справно платить гроші для дочки, крім цього дівчинка майже кожні вихідні приїжджає до нас, звичайно, чоловік водить її розважатися, купує їй іграшки і іноді одяг.

Я все розумію і тому ніколи не була проти витрат на дитину, навіть понад “норми”. Але 8 місяців тому я дізналася, що у нас буде маля, доньці Олега і його батькам ми відразу говорити не стали, почекали до трьох місяців.

Як тільки його колишня дружина дізналася, що у нас буде поповнення, її потреби різко зросли. То дочці терміново потрібно куртку і взуття купити, при чому саме фірмову, то дитині необхідно оздоровитися і поїхати на море і, звичайно ж, чоловік, повинен оплатити поїздку, бо ж у неї грошей немає. А тепер вона втратила роботу і пропонує взяти нам дівчинку до себе або забезпечувати їх двох, поки у неї не налагодиться ситуація.

Олег їй відмовити не може, каже: “Я її кинути повинен в складну хвилини? Ми ж не чужі люди”. Але ж це дочка йому не чужа, дитині він зобов’язаний допомагати, але не колишній. Дівчинку до нас я забирати не хочу, у мене своя дитина ось-ось появиться, але і цю хитру даму я теж утримувати не хочу.

Чоловік пропонує віддати їм гроші, відкладені на появу немовляти в хорошому платному закладі. Мої гроші, декретні. Чому я повинна відмовляти собі і своїй майбутній дитині, в кінці кінців ризикувати нашим здоров’ям на догоду абсолютно чужий мені жінці? Хай їде до своїх батьків, ще до когось, а чоловік буде відправляти своїй доньці ті гроші, які зобов’язаний.

Через витівки колишньої, останнім часом бюджет нашої сім’ї тягну я, мені це набридло, а Олег мене не розуміє, каже, що я стала черствою і думаю лише про себе.

Як ви думаєте, можливо Олені варто по-іншому подивитися на ситуацію і порадіти, що її чоловік такий порядний і чуйний? Або жінка права і колишня дружина перегинає палицю і потрібно поставити її на місце.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page