fbpx

Як тільки з’явився штамп, почалося найцікавіше. Надя звільнилася з роботи, але ситуація, яка склалася, не влаштовувала маму Надії, і вона всіляко вчила дочку, як жити

Виховувала Надю мама з любов’ю в “добрих” традиціях, завжди вчила, що треба бути красивою, що потрібно готувати, шити, прибирати і готуватися до дорослого життя.

Надя була молодчинкою, слухала маму уважно, робила все, як їй казали. Вона була готова стати дорослою, але чомусь дорослість виявилася не такою, як обіцяла мама.

Багатих прихильників, яким би знадобилася покірна домогосподарка і нянька. не було в її житті. А ось тих, хто хотів скористатися – безліч.

Крім того, як бути дружиною, Надю нічому і не навчили. Старанна дівчина пішла мити підлогу в готелях, так як це те, що вона вміла робити найкраще.

Мама Наді тараторила: тобі 35, а ти все ще незаміжня, дітей немає, хіба для цього тебе я ростила. Наді було соромно і вона всіма силами шукала можливості знайти другу половинку.

І ось, якось, знайшла. Все в ньому було як говорила мама: гроші, житло, квіти дарує.

Сергій був переконаний, ось вона – ідеальна, скромна дружина. І до шлюбу, все було супер, як по книжці. Вона поводилась, як попелюшка з казки: добра, скромна, ніжна.

Але, як тільки з’явився штамп, почалося найцікавіше. Надя звільнилася з роботи, але ситуація, яка склалася, не влаштовувала маму Надії, і вона всіляко вчила дочку, як жити.

Спочатку Надя вмовляла чоловіка взяти квартиру на виплату, бо у двох кімнатах занадто тісно. Потім Надя почала говорити про те, що чоловік не має права спілкуватися з друзями, адже він вже одружений і має весь час проводити з нею. Звичайно, йому і в голову не приходило, що за всім цим стоїть теща, і що ідеї наспівані саме нею.

Одного разу, коли дружина сперечалася з ним через те, що він лягає спати не в 9, а в 11 вечора, він запитав:

– Чому саме в 9, чому не в першій?

– Тому що так правильно, нормальні люди лягають в 9.

– З чого ти це взагалі взяла?

– Мені так мама сказала! І взагалі, вона вважає, що ти повинен…

і тут Надя видала всі ідеї матері про їх життя!

Звичайно, Сергій розізлився і подав на розлучення.

Розлучення було складним. Теща весь час була з Надею, влаштовувала справжні вистави, казала, що він ненормальний, що таку ідеальну дружину він собі більше не знайде, що Надя все робила правильно, а він неправильний, раз не може жити, як усі люди.

Сергій зрозумів, що одружився він не з дівчиною, а з її мамою і розлучався він тепер з нею.

А що сама Надя? Вона мовчала! У неї ніколи не було своєї думки. Вона виконувала те, що їй говорили.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page