fbpx

Як це він не буде у ремонт вкладатись? – щиро здивована мама, – Ще й ти проти? Доню, ну хіба ж я тебе такою ростила

— Навіть якщо ви не одружені, він має робити ремонт за власний кошт, бо живе у твоїй квартирі, — радила молодшій сестрі Лера.

— Зручно влаштувався, дочко, твій Олег. Його обходжують, а він сидить на всьому готовому. Мав би совість, давно б у ремонт вклався. Чому ти мовчиш? — обурювалася мама Наташі.

— Це наші справи, ми самі розберемося, хто й за що мусить платити, — заперечувала Наталя.

Наталя купила квартиру за свої зароблені. Рік тому до неї переїхав її хлопець. Вони просто зустрічаються, тема весілля ще навіть не порушується.

— Ми живемо так, як нам подобається. Не хочемо до РАЦСу — і точка. І дітей поки що не хочемо, ​​— відмовляється дівчина.

Вони з хлопцем спільно купують продукти, оплачують комунальні платежі, якісь господарські потреби, а так у кожного свій бюджет. Наталя проти того, щоб у якісь серйозні вмішувати Олега, адже вони не одружені, це не спільне майно.

Наталя живе прагматично, погасить іпотеку – тоді й заміж можна. Олег її позицію підтримує.

– Квартира в мене старенька. Деякі зони вже упорядкували, а от на ремонт санвузла треба грошей накопичити, — каже Наталя.

Наталя з кожної зарплати відкладає певну суму на ремонт. Вона підрахувала, що за два роки їй вдасться накопичити на омріяний ремонт.

Родичі впевнені, що вкладати заощадження в облаштування квартири повинен Олег. Він збирає гроші, але явно не на ремонт — хлопець теж хоче купити нерухомість.

Наталя й сама не хоче брати в нього гроші.

— Я можу і рік, і два, і три жити за таких умов, мене нічого не бентежить, зате нікому нічого не зобов’язана. Олег мене в Мексику запросив, півроку збирав на поїздку, — радіє дівчина.

Родичі порушили нову тему для обговорення. Вони вирішили, що молоді дарма світом катаються, краще б ремонт завершили. Одні розваги в голові – ось молодь пішла.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page