fbpx

Як ти собі це уявляєш? – дивиться Ольга Дмитрівна на Світлану, – Тобто я дала, а тепер заберу. У тебе їх он скільки, а у моєї доньки жодної немає. Ділитись треба дорогенька моя, ділитись

Світлані 35 років. Заміж вийшла вона за далекобійника 5 років тому. Він рідко буває вдома, тож жінка сама виховує 2-річну доньку. Свекруха іноді рятує невістку, але це трапляється не частіше, ніж один раз на місяць. Далі розповідь від імені самої Світлани:

Я вже не знаю, як мені з усім справлятися. Донька занедужала, а мені треба було по справах збігати. Я зателефонувала свекрусі та попросила приїхати до нас. Вона приїхала, але не сама, а зі своєю донькою. Наталя зараз при надії, сидить у відпустці, тож часто ходить за мамою хвостом. Я за годину впоралася, заскочила в магазин за печивом і повернулася додому.

Свекруха була одна. Вона сказала, що вони чудово провели час, вона навіть прибрати встигла. Я, звичайно, здивувалася, адже буквально вчора робила генеральне прибирання. Але промовчала, бо вона врятувала мене з донькою.

Ми попили чай, і я вирішила показати, які сковорідки собі днями купила. Там був цілий набір, навіть квадратний для гриля. Щоправда, я їх ще не розпаковувала, бо хотіла старі спочатку викинути.

Відчинила шафу – а їх немає.

— А ти сковорідки шукаєш, я їх Наталі віддала. У тебе старі ще хороші, а вони переїхали, у неї жодної немає. Тим більше, що ти так часто не готуєш, як моя донька.

— Завтра вони мають бути на місці, — спокійно відповіла я.

– Як ти собі це уявляєш? Дала, а потім заберу? Мої візьмеш, якщо тобі своїх мало.

— Старі хай мої забирає, а я хочу свої, що тільки купила.

Свекруха хмикнула і пішла. З того часу трубку не піднімає. Чоловік подзвонив і попросив вибачитись перед мамою, мовляв не варті сковорідки того, щоб ми не спілкувались, він мені нові придбає.

А я не збираюсь цього робити. Спочатку сковорідки а далі що? І мені вибачатись. Ще раз подзвонила і попросила її віддати моє. Вибачатись наміру не маю і вважаю що я права повністю. Чи ні?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page