fbpx

Як впливає на характер жінки перша буква її імені: у мене збіглося на всі сто

Переконайтеся самі. Отже, якщо Ваше ім’я починається на букву:

А

Буква природжених лідерів, ініціаторів, начальників — не випадково в алфавіті їй відведена «стартова позиція». З дитинства самостійні, рішучі, активні та амбіційні. Вони люблять керувати іншими людьми — це проявляється у всіх сферах: і на роботі, і вдома, і в особистому житті. Неохоче підлаштовуються під чужі бажання, майже завжди чинять по-своєму. Високо цінують комфорт, ласі на лестощі та похвалу — їх може підкорити той чоловік, який буде без кінця говорити їм компліменти. Цураються побутових клопотів — роль дбайливої берегині сімейного вогнища не для них.

Б

Власниці імені на цю букву, сповнені контрастів, як і накреслення букви. Верхня «кришечка» і твердість у звучанні говорить про стабільність, надійність, цілеспрямованості її власниці. Така жінка прагне до справжнього багатства і володіє серйозними покровителями. Разом з тим «округлі форми» роблять її романтичною і чутливою, часто це інтроверт за своїм темпераментом. Характерна особливість: ті, чиє ім’я починається на букву «Б» — любителі полоскотати собі нерви. Звідси й пристрасть до екстремальних видів спорту, гострих відчуттів і ризикованих бізнес-операцій.

В

Жінки, ім’я яких починається з цієї літери, мають чудову інтуїцію. Часом здається, що все що відбуваються навколо події вони передбачають заздалегідь. Разом з тим, нерідко буває, що багата фантазія заважає їм відокремити правду від вигадки. Вони звикли ставити перед собою високі цілі, і у них достатньо волі для їх реалізації. Ревнивці і власниці. Категорично не вміють обманювати, тому навколишнім не варто чекати від них підступу — вони не здатні на зраду, навіть якщо мова йде про їхнє благополуччя та успіх. У любові — пристрасні й віддані партнери.

Г

Жінка з щирою посмішкою, яка відкриває перед нею всі двері. Вона здатна в одну мить підняти іншій людині настрій, ось чому чоловіки особливо часто тягнуться до неї у важкі хвилини. Інтелектуально обдаровані — їм подобається навантажувати себе роботою, яка дозволяє тренувати мозок, пам’ять, розумову діяльність. Дуже уважні до всіх дрібниць — позначається природна тяга до досконалості. Скрупульозність і педантизм відображаються і на їх особистому житті — така жінка не поспішає виходити заміж. А ще вона дуже гидлива.

Д

Прагматичні та дуже приземлені у своїх прагненнях жінки. Занадто вперті, через що часто «пробуксовують» на шляху до заповітної мрії. Повірте, заручившись підтримкою людей, яким ви довіряєте, і навіть у чомусь їм поступившись, ви набагато швидше досягнете поставленої мети. Зробити це буває дуже складно — вони не люблять визнавати свої помилки. В особистому житті вони орієнтовані на сім’ю, тому завжди вибирають собі супутника з прицілом на майбутнє. Дуже привабливі, вміють влаштовувати красиві романтичні сюрпризи і дивувати свого партнера.

Е

Надзвичайно комунікабельні. Вони гостро відчувають потребу в постійному спілкуванні та обміні новими ідеями. Знаходиться на самоті їм протипоказано. Дуже влюбливі, як правило, кілька разів виходять заміж, сильно прив’язуючись до свого партнера. Ця якість дивним чином поєднується з їх волелюбністю: вони не потерплять, щоб на роботі чи вдома їх контролювали або заганяли в будь-які рамки. Завдяки чуйності та проникливості відмінно справляються з роллю посередника або третейського судді.

Ж

«Ж» на початку імені заявляє про загострене почуття справедливості їх власниці. Такі жінки готові зробити рішуче все, щоб вони самі й оточуючі їх люди відчували себе комфортно і щасливо. Але, на жаль, нерідко під виглядом турботи вони можуть почати маніпулювати близькими. Володарки численних природних талантів. Емоційні, імпульсивні, часто здійснюють вчинки на «гарячу голову», піддавшись швидкоплинному бажанню. Чесні, але потайливі — будуть намагатися акуратно піти від відповіді, але ніколи не обдурять. Сентиментальні, їм потрібна людина з багатим внутрішнім світом, здатна їх здивувати та зворушити.

З

Мрійниці та фантазерки. За допомогою своєї багатої уяви вони часто намагаються відгородитися від дійсності (особливо у важких, проблемних ситуаціях) і жити у своєму вигаданому світі. Крізь рожеві окуляри все навколо, дійсно, виглядає більш райдужно, а самі вони відчувають себе більш щасливими. Але небажання брати на себе мінімальну відповідальність заважає просуватися вперед як в любові, так і в професії. Обожнюють загальну увагу, постійно чекають слова захоплення на свою адресу. Довго вибирають супутника життя, а коли вирішують стати розсудливим, залишаються вірні своєму обранцеві.

І

Талановиті, обдаровані жінки, які можуть не просто досягти певних успіхів в області мистецтв (від індустрії моди до музики), але і навіть увійти в історію. Вони дивляться на світ широко розкритими очима, намагаючись не випустити з уваги найменшу деталь. Внутрішня потреба в духовності відбивається в зовнішності: як правило, це витончені персони. Їх зовнішня легкість не скасовує прямолінійності в висловлюваннях, вони не стануть тримати язик за зубами, якщо ситуація їх не влаштовує. А їх «правда» може сильно вразити.

К

Витривалість і проникливість — з цих якостей варто почати опис психологічного портрету Камілли, Клеопатри та інших представниць клану на букву «К». Їх головний життєвий принцип: або все, або нічого. Бережіть нервові клітини! Ви надто чутливі, легко збудливі й схильні приймати швидкоплинні проблеми близько до серця. Якщо комусь необхідно виговоритися, вилити душу і бути впевненим, що їх таємницю збережуть — більш надійних і тактовних кандидаток годі й шукати. При цьому самі вони залишаються дуже замкнутими та загадковими. Від природи дуже привабливі, тому навіть екс-партнери часто намагаються до них повернутися.

Л

Життя цих жінок зосереджене навколо краси. Це стосується і зовнішніх проявів: вони витрачають чималі кошти на власний гардероб, косметичні ритуали, інтер’єр будинку, з особливою любов’ю обставляють робоче місце. Водночас володіють і внутрішньою красою — неабиякими артистичними та художніми здібностями, вродженою грацією. Чесні, терпеливі, щедрі. Трохи легковажні, їм варто навчитися робити правильні висновки з власних помилок і більше їх не повторювати. Дуже уважні до комфорту коханої людини, роблять все можливе, щоб зробити її життя максимально зручним і приємним. Відмінні господині.

М

Навколо «М» крутиться весь світ — вони незмінно стають центром загальної уваги та тяжіння. Ця буква уособлює материнську турботу, затишок, чуйність, любов до природи, миролюбний характер. Бувають нетерплячі — якщо хочуть чогось, то тут і зараз. По-хорошому цікаві — прагнуть багато спробувати, дізнатися, перевірити на власному досвіді. У західній інтерпретації «М» — прерогатива робочих конячок і трудоголіків, які готові не спати кілька діб заради своєчасної реалізації проекту.

Н

Такі жінки креативні та творчі натури, які не звикли думати шаблонами й бути як всі. Вони завжди знайдуть спосіб проявити свою оригінальність і дати вихід фантазіям. Ніколи не погодяться на монотонну, нецікаву роботу, навіть якщо вона обіцяє відмінний заробіток. Багата уява не заважає їм критично і раціонально ставитися до власного особистого життя — вони дуже вибагливі у виборі друзів і партнерів. Часто таке надто скрупульозне ставлення — наслідок зради з боку близької людини, і вони бояться повторення болючої ситуації. Уважно стежать за здоров’ям. «Н» дуже подобається документувати свій життєвий досвід, такі жінки часто ведуть щоденники, блоги.

О

Жінки з високими моральними принципами, якими вони не готові поступитися. Їх духовні переконання так само сильні, як і їх воля. Їм подобається відчувати межі дозволеного, дотримуватися законів і правил — це вселяє в них впевненість і почуття безпеки. Вони вміють виділяти головне з суєти життя. «О» знають, як поводитися з грошима, грамотно розраховувати бюджет, розумно витрачати та вкладати кошти. Свої здібності можуть з успіхом реалізувати на практиці, побудувавши кар’єру в фінансовому секторі. Ревнощі можуть стати серйозним випробуванням для їх стосунків. Навчіться довіряти партнеру, та не будьте занадто недовірливою ​​і підозрілою.

П

Поліна, Парасковія, Пелагея — що у них спільного, так це акуратність, ощадливість і педантичність. Вони серйозно стурбовані тим, яке враження справляють на навколишніх. Їх мета — досягти приголомшливого ефекту від одного скороминущого погляду в їхній бік. Така одержимість зовнішніми атрибутами не робить з них легковажних. Це лише частина їх тактики — зайняти високе положення в суспільстві, виділитися із загальної маси, досягти певного ступеня впливу. Тому до зовнішнього лиску варто додати природний азарт, і натиск. А ще вони дуже цікаві до чужих секретів, обожнюють пліткувати.

Р

Такі жінки не бояться роботи, яка зажадає від них колосальних сил і терпіння. Адреналін і велика кількість витраченої енергії — для них це свого роду «розрядка». Добродушні, чуйні, але досить егоцентричні персони; одинаки по життю; їм буває складно делегувати обов’язки, піти на поступки або вступити в рівнозначні партнерські стосунки. Вони завжди будуть намагатися домінувати. Навіть не намагайтеся поставити їх на коліна! Щоб уникнути сімейних драм і скандалів, їм варто вибирати любовного партнера з-поміж близьких друзів.

С

Життєвий шлях жінок, чиє ім’я починається з цієї букви, підпорядкований єдиній меті — за будь-яку ціну виділитися з сірої маси. Для цього, на думку, наприклад, Світлани, Сабіни або Стефанії, хороші всі засоби. Одні вибирають для себе шлях зовнішнього блиску, роблячи ставку на ефектну і спокусливу зовнішність. Інші «купують» увагу навколишніх за рахунок власної матеріальної забезпеченості. Треті поводяться екстравагантно. І тільки коли представниці клану літери «С» домагаються свого і починають «панувати» на обраній місцевості, вони підшукують собі ідеального партнера. Їх вимоги завищені — знайти такого прекрасного і статного принца буде непросто. Але для «С» немає нічого неможливого!

Т

Тетяни, Таїсії, Тамари люблять життя на високих швидкостях. З дитинства вони не можуть всидіти на одному місці. Час від часу їм доводиться нагадувати, що пора «скинути оберти» і уповільнити хід, в іншому випадку можна «проскочити» важливі зупинки. Їм властива любов з першого погляду. В особистих стосунках вони бувають напористі та агресивні, але разом з тим — жертовними й пристрасними. Правдоруби, не бояться висловлювати думку про іншу людину їй в обличчя, ніколи не стануть плести інтриги за спиною.

У

Буква «У» вносить в характер володаря імені хитрість і деяку підступність. Такі жінки можуть легко обдурити та рідко відчувають з цього приводу докори сумління. Крім того, вони схильні до всього гламурного, гри на публіці. Абсолютно неконфліктні персони. Здається, що долею їм визначено жити за принципом «давати та брати»: чим більше вони жертвують і роблять на благо інших, тим більше отримують замість. Вони дуже гостро відчувають час, тримають під контролем графік, у таких людей, в прямому сенсі слова, кожна хвилина на вагу золота. Мають чуйну інтуїцію, що межує з екстрасенсорними здібностями.

Ф

Чудові берегині домашнього вогнища і господині. Самовіддані в любові та віддані своїй сім’ї. Вони з легкістю можуть присвятити себе материнству, повністю засунувши на задній план власні кар’єрні амбіції. Таким жінкам дуже важливо знайти в особі свого супутника надійну опору: духовну і матеріальну. Не варто списувати їх думку з рахунків — якщо є бажання вони можуть відстояти свої інтереси. Будьте обережні та навіть з найбільш благими намірами не втручайтеся в ситуації, в яких ваша участь не потрібна — проблеми не змусять себе чекати.

X

Ті, чиє ім’я починається з цієї літери, можуть швидко заробити цілий статок, але і так само блискавично його втратити. На них говорять шопоголіки та марнотрати, які отримують непідробне задоволення, коли витрачають гроші. У довгостроковій перспективі знаходять фінансове благополуччя завдяки своїм талантам. Звикли покладатися на власні сили та з великою обережністю приймають чужу допомогу. Навчіться бути не тільки сильними, але і слабкими. Релігійні, чуйні, співчутливі, ця буква — нагадування про дотримання законів моралі.

Ц

Одні з найбільш дотепних жінок. Блискуче почуття гумору — їх головна фішка. Завдяки йому вони постійно оточені не тільки друзями, але і великою кількістю прихильників. Це особливо важливо, тому що такі жінки просто не можуть перебувати на самоті, через що часто і без розбору змінюють партнерів. Свій головний талант — дотепність — вони пускають в справу не тільки в благих цілях. Можуть бути цинічними, боляче ранити уїдливим жартом.

Ч

Здатні до безкорисливої ​​участі в житті малознайомих людей. Ця буква приносить в характер прагнення надавати допомогу ближньому безкорисливо, виключно з лицарською великодушністю. Романтичний ідеалізм і міцна сім’я — ось кредо такої жінки. Її виховали у твердих моральних засадах. Єдина порада: не будьте такою довірливою, не беріть на себе роль лані — жертви тигра.

Ш

Харизматичні особистості! Їх голос, походку, жестикуляцію складно переплутати з кимось іншим. У кожному повороті голови, випадковому помаху рукою, обраному аксесуарі відчувається — ці жінки особливі. Вони звикли оточувати себе тільки найцікавішими, унікальними людьми, які надихають їх до самовдосконалення. Буква «Ш» робить людину холоднокровною, в екстремальній ситуації вона не піддається паніці, зберігає ясність думки. Знаходить щастя тільки поруч з людиною, близькою їм за характером.

Є

Волелюбні, обожнюють порушувати правила і постійно переходять межу дозволеного. Нехай деякі люди і дивляться на них з осудом, таємно більшість заздрить їхній внутрішній незалежності. Про таких жінок говорять, що вони «бачать людей наскрізь» — можуть вже з першого погляду розкусити будь-яку людину. Їх дуже складно обдурити. Дуже стильні, до їх модних порад варто прислухатися.

Ю

«Ю» надає жінкам цілеспрямованість, але одночасно наділяє їх занадто романтизованими уявленнями про себе. Вони чарівні, але дуже легко переходять межу пристойності й внутрішньої гідності, стаючи пихатими та зарозумілими. Люблять, коли події йдуть своєю чергою, важко сприймають зміни в житті. Наша вам порада: якщо хочете досягти вражаючих професійних результатів припиніть відкладати важливі справи на потім. У любові стають ніжними та уважними, здатними зробити свого обранця по-справжньому щасливим.

Я

Це сильні енергійні лідери, обережні, вдумливі, розважливі. Вони, як губка, вбирають необхідну інформацію, мають чудову пам’ять і здатність до вивчення іноземних мов. Такі жінки— дуже пристрасні, з багатою фантазією, але бувають і дуже примхливі — задовольнити їхні апетити буде дуже непросто.

You cannot copy content of this page