fbpx

Як вибрати сухий шампунь і подовжити свіжість свого волосся

Сухий шампунь – не новий засіб у косметичній індустрії, проте на території України про нього дізнались зовсім нещодавно. Для українських красунь сухий шампунь став спірним hair-трендом. Хтось стверджує, що він марний, інші – що допомагає подовжити свіжість волосся. Усе про плюси та мінуси сухих шампунів – читайте далі., пише 1+1.

Більшість сухих шампунів мають вигляд аерозолю, через що є простими й зручними у використанні. Вони допомагають швидко й ефективно позбутися жирного блиску волосся. Все, що потрібно – нанести засіб на корені волосся на відстані не менше 20 см. Таким чином, шампунь рівномірно розповсюджуватиметься по довжині волосся, не залишаючи білих слідів. Трохи промасажувавши волосся по всій довжині, ви одразу ж помітите відновлення його свіжості й сяйва.

Якщо ефект сухого шампуню настільки миттєвий, чому жінки вважають його некорисним? Річ у тому, що багато хто не вміє ним правильно користуватися. Важливо дотримуватися правила 20-ти см, і розповсюджувати засіб саме на такій відстані. В іншому випадку утвориться біла пляма, яку потім важко видалити зі шкіри волосся. Крім того, чимало красунь сподіваються на те, що сухий шампунь діятиме, як звичайний. Hair-експерти й самі виробники стверджують, що дія такого засобу триватиме протягом 5-8 годин.

Читайте також: Цілюща отpута: Жінка з Верховинщини лікує людей зміїною настоянкою

Як альтернативу сухим шампуням можна використовувати пудру для волосся або тверді шампуні. Пудри для волосся створюють об’єм біля коренів та освіжають, а тверді шампуні сприяють росту й зміцненню волосся.

Отже, головні переваги сухих шампунів:

– швидко надають волоссю свіжості;

– дарують сяйво й об’єм біля коренів;

– практичні, адже їх можна використовувати будь-де та будь-коли;

– підходять для усіх типів волосся.

Недоліки сухих шампунів:

– не можуть замінити звичайний шампунь;

– швидко закінчуються.

You cannot copy content of this page